Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
sziasztok
gondoltam beköszönök:) épp órán vagyok.
kiderült hogy dokihoz nem hétfőn kell mennem. elmarad.:( majd október közepén kell mennem.
addig legalább fogyhatok:D
legyetek jók
hú ez komoly dolog!szóval lovagoltál?csak egy szó jut eszembe,:a díjlovaglás,de abszolút nem értek hozzá!(félek is a lovaktól:S)írhatnál róla,ha van időd!
Én csak kreatívkodom,próbálom megvalósítani a lakberendezési ötleteket:)
Pedig a hobby jó dolog:)ha lenne gépem én is varrnék,egy álmom a sok közül:D
Doresz néztem a naplód,ha már téli kabátot varrsz,akkor már pro vagy:)
Igen... Bár attól függ, hogy mennyi az az előfizetés. Én minden hónapban 10ezres számlát csinálok. Már kezdem megelégelni, és kezdek besokallni.
Váltok is, amint lehet.
:DDD Na jó...
Napló.... őőőő hétvégén nem tudok nagyon netelni, mert mindig van progi, most meg varrok hétközbe, elkapott az őrület...
Jaj,akkor ugyanabban a cipőben járunk,azt leszámítva,hogy én kártyás vagyok,de annyit költök rá mint egy előfizetéses:DDDD
Most már én is akarok valami megoldást.
Kezdek beteg lenni:((( minden ismerősöm beteg,így már én is:S
Hát nem, de basszus megint majdnem elértam azt a súlyt amiről kezdtem. Egyáltalán nem figyeltem magamra. Az új lakás nagyon jó, bár most volt 3 hét szünet a párommal....
Lagzi naggyon jó volt:)Annyira élveztem:)
Most indítottam egy titkos naplót amiben majd idővel minden leírok:)
Most dolgozom tovább:)
Te beszélsz? :DDD El vagy tűnve, még a naplódba is pár sorokat írsz :DD
Munka, munka, munka.... és nincs energia. Ez az oka.
Szia! :) De jó, hogy írtál! Látom neked sem megyeget a fogyi :( Milyen az új lakásban? Lagzi milyen volt?
Velem a szokásos, nincs semmi különös.
Kérdés mindenkihez,aki válaszolna:)
Ti hogy oldjátok meg a párotokkal a telefonálást?sms-ezést?Van külön díjcsomagotok esetleg,valami kedvezmény,vagy ingyen hívás?
Hú akkor érezzétek jól magatokat és jó pihenést:)
Remélem jó lesz a vérképed!
én is most nagyon vissza szeretném fogni magam. nagyon elszállt velem a ló amióta összejöttünk a párommal :(. alig hiszem el hogy már a 4. hónapban vagyunk...:)
hát lehet igaz a mondás hogy a boldogság hizlal.:)
bár annyiból jó hogy kezdődik a suli, így nem fog annyit látni, és így még kevesebbet tudok enni. mert amúgy meg aggódik ha keveset eszek, és ez amolyan ördögi kör... ő félt, amit megértek, de nekem meg csak mennyiségcsökkentéssel lehet valamit elérni.
ma talizok a párommal , hétfő reggelig együtt leszünk aztán még endokrin dokihoz kell mennem kontrollra. viszem a vérem eredményét és csak utána jövök haza.
szivesen lennék minden nap , csak nem jutok géphez sűűrűn még ha itthon vagyok se. de tudjátok ha nem is írok akkor csak azért mert nem tudok. részemről nem fogok eltűnni:)
mindenki legyen rossz kislány:)
Halihó Lányok!
Mindenki el van tűnve, merre vagytok? Ez a napi 1-2-3 bejegyzés... mi lett mindenkivel? Régen oldalakat kellett visszaolvasni, ha nem jöttem csak este....
Próbálgat mindenki helyesen táplálkozni:)kezdődik a suli mindenkinél.
És te hogy vagy?
Sziasztok Lányok:)
Régen voltam felétek?Mi a helyzet veletek?:)
Igen,ha elkezded szedni,akkor 1hónap alatt véd a szervezetben,persze ha nem hagyod abba:) így pedig már a következő levél első naptól véd:)
Jó,hogy elküldött vérvételre!Remélem hamar gyógyulsz a fertőzésből,sajnos megesik az ilyesmi strand nélkül is:(
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim