Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Így van,nem nyafogni kell állandóan:-))))
Bikini szezonra már tutkó lesz mindenki!
:))Oké:))Igazaad van!!!!Egyre jobb csajok vagyunk!!!!És csinibbek!!!!
Szerintem is e miatt nem lett a könyv...:)))Jól csinálja ezt is:))
Sztem ez átváltozott újsággá.
Ez többet fog hozni a konyhára negyedévente:-)))
Csak pozitív hozzáállás kérem szépen:-D
Húú,tényleg ezt elfelejtettem írni,nagyon nagyon várom:)))Tuti "gyilkos" lesz:)))
Remélem arra már vékonyan fogom nyomni az edzést:))
A könyve végülis nem jelenik meg akkor gondolom,tudsz róla valamit?
:-))))
Ne aggódj tudok Én motiváló lenni:-DDD
Itt vagyok egy kicsit,most ettem.Hihetetlen mennyi árut kaptam,még több mint a fele hátra van:((Remek...
Szia Kritta,hajrá neked is a fogyihoz!
Doresz,mizu?Tök jó hogy szeretsz futni,én is szeretek csak ritkán és nehezen veszem magam rá,inkább taposok.
Nagyon jó a tornid ismét:))
A tatárt én sem eszem meg,helyettesíthető ugyanannyi mennyiségű pulykasonkával.Én is így fogom csinálni.
Marissza,de irigylem a kickboxot:))Szeretem nagyon de nem tudok lemondani a réka tornákról:))Mesélj majd hogy tetszett!!!
Hogy vagy ma?
Annamaris,nagyon szépen haladsz,csak így tovább!!!
Hallottátok,h.jövő héten megjelenik Réka újsága?Állítólag negyed évente fog ezután,és 30napos kaja és edzésterv lesz benne.Tökre várom:))Minden cumó megvan tőle:)))
helo:)
remélem nem baj, informálódnék arról, hogy futással hogy smint vagy. tehát a kérdésem az, hogy hányszor mész futni egy héten, és hogy ezt nyári időszakban hogy oldod meg, révén 1000 fok van. vagy esetleg birod a meleget?
köszike ha válaszolsz:)
Szia Kritta! Örülünk, hogy itt vagy, sok sikert így előre, és hajrá Rékával, nagyon jó lesz!
Huhhhh, Most futottam még 10 percet, és tök jól érzem magam! Réka után baromi jól esett a futás! Szupi!
Szióka! csatlakozhatok? Kriszta, 33 éves vagyok,
Szeretnék leadni 6 kilót. Van egy 2 éves kislányom még szoptatom. Én is aerobicozom rékára meg most kezdtem futni.
Helló csajok,csak bekukkantok később jövök rohadt sok melóm van ma:((
Marissza!Nekem mára -1,3kg ment le,annyira szuper,el sem hiszem:))
A tiéd is nagyon szuper ám!!!
Doresz,nem jó,ha ezt a keveset sem eszed meg mert le fog lassulni az anyagcseréd!!!
Az a lényeg h.lejjebb ment holnapra majd több fog lemenni,meglátod!Ügyi vagy nagyon!!
Nívea,ne keserdj el,holnapra tutira lejjebb megy!!!
Ancsika!Ezt a bejegyzésedet ha elkeseredek tutira vissza fogom olvasni,nagyon nagyon motíváló,és bár nem nekem szólt,azért én is köszönöm:)))Kell ez nagyon néha!!!
Kitartás csajok mára,ahogy tudok jövök...
Köszi:) Igyekszem!:)
Azért a pikk-pakk kicsit túlzás, de nyáron lesz a szülinapom, addigra azért szeretném elérni!(júl. 23)
Szerintem az menni fog:)
Szia!
Köszönöm szépen! Aranyos vagy! :)
Belekukkantottam a naplódba, és te sem panaszkodhatsz ám! Nagyon látványos a fogyásod és egyre csinosabb vagy! Pikk-pakk meglesz az a 70 kg! :)
Én mindenképp szurkolok neked! :)
Én mára tervezek egy kickboxot, szobabicót és még ha lesz bennem szusz, lehet én is kipróbálom Rékát. Még sosem tornáztam az ő dvd-jeire...
Köszi! :)))
Jólavannna! Örülök annak a 10 dkg-nak :D:D:D
De mostmár akármilyen nehéz lesz RR4, csakazértis megcsinálom, hátha holnapra 20 netán 30 dkg lesz! :D
Marissza gratula a sikerhez!!! :D:D:D:D:D
Sziasztok lányok!
Mi ez a negatív hangulat? Ejnye, mindenki kap mindjárt egy fenékbe billentést! :)
Nívea drága! Ne legyél elkeseredve, lehet holnapra hirtelen leugrik pár deka!
Doresz! Jó az a 10 dkg is. Szépen lassan, de megy lefelé! Ami a mai menüt illeti, hát... elég gyér! :) Nekem ez lesz:
R: 3 abonett, 5 dkg trappista, 3 dl tea
E: 20 dkg hal, saláta
V: 1 zsömle, 1 kefír, 1 tojás
Vicus! Neked mennyi ment le? Nekem fél kg-t
Sziasztok!
Csak bekukkantottam hozzátok!
Marissza gratulálok már nagyon szép eredményt értél el!!
De jó lenne ha már én is ott tartanék...:)
De mindennek eljön az ideje:)
A többieknek is gratula, látom szépen meg mindenkinek:)
Csak így tovább csajok!!:)
Sok sikert:)
Sziasztok lányok!
Mi ez a negatív hangulat? Ejnye, mindenki kap mindjárt egy fenékbe billentést! :)
Nívea drága! Ne legyél elkeseredve, lehet holnapra hirtelen leugrik pár deka!
Doresz! Jó az a 10 dkg is. Szépen lassan, de megy lefelé! Ami a mai menüt illeti, hát... elég gyér! :) Nekem ez lesz:
R: 3 abonett, 5 dkg trappista, 3 dl tea
E: 20 dkg hal, saláta
V: 1 zsömle, 1 kefír, 1 tojás
Vicus! Neked mennyi ment le? Nekem fél kg-t sikerült összehozni :)
Szia Baba!
Igaz nem ismerjük egymást de a naplóddal és a hozzászólásaiddal találkoztam már.
Neked egy picsa nagy seggbe rúgás kéne és nem csak virtuálisan hanem igaziból is.
Mindenkinek vannak nehéz napjai de neked csak azok vannak.
Sohasem olvastam v csak nagyon ritkán 1-2 jókedvű bejegyzést Tőled.
Tessék már erőt venni magadon és nem sajnáltatni magad állandóan.
Senki nem tud rajtad segíteni csak Te saját magad.
De ha több benne a nyafogás akkor ilyen maradsz világ életedben.
És most ne mond,h másnak könnyű gondolom most ez jönne..............
Végül is ezeket csak azért írtam le mert:
van nekem egy férjem és mint tudjuk a férfiak inkább a farkukkal és a gyomrukkal szoktak gondolkozni!
Namár most most Ő 98 kg volt nemrég és belátta,h ez nem vezet semmi jóra.
És elkezdett fogyizni és nem nyafog hanem szigorúan betartja,h nem vacsorázik és nem eszik édességet főleg nem este.
Igaz neki sem volt könnyű pár napig de van akart ereje és már csak hiúságból sem adja fel.
Nem kell drasztikusan fogyizni csak ésszel.
Szó ami szó tegnap mérte magát és már 92 kg.
Ő nem spórtól naponta mert arra nincs ideje hanem 7végén bicajozunk és ennyi.
Minden a fejben dől el és nem mástól kell várni a megoldást.
Ne haragudj ha kicsit nyers voltam csak nagyon sokat nyafogsz és nem haladsz semmire így!!
Sok sikert És Mától Hajrá!!!!!!!!
A mai menüm így néz ki:
R: narancs, 2 kétszersült, tea
E: narancs, 1 tojás, 1 tejföl, 2 kétszersült, tea
V: narancs, 6 dkg tatár, 1 paradicsom, 1 kétszersült, 1/2 tejföl, tea
jó mi? :D
Szia! Hát de legalább 10 dkg-ot! Én meg semmit :S Pedig tényleg nem ettem sokat. Na már nem idegesítem magamat.
Ma mit fogsz enni?
Szia Mindenkinek!
Hát, én sem fogytam,csak 10 gkg-t, én sem vagyok boldogabb mint Te Nívea. Ráadásul tegnap meg sem ettem az adagomat, mert rosszul voltam, szóval igazán fogyhattam volna többet is... na midegy :(
Jó, de ne legyél ilyen negatív. Ez nem tesz jót semminek. Egy kis vidámságot szeretnék már látni Tőled! Akkoris, ha sokat eszel. Ne legyél így elkeseredve!
Ha a mennyiséggel nem tudsz mit kezdeni, akkor próbálj a minőséggel. Egyél egészséges dolgokat. Mondjuk salátát, gyümölcsöket. Szerintem az is jobb, ha 10 banánt eszel meg, mint mondjuk 3 zsemlét.
De mi az a sok mennyiség? Mert azt írod, hogy sokat eszel, de el nem tudom képzelni, mennyi az a sok. Leírhatnád nekem egyik napodat, mert tényleg érdekel!
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim