Fogyasztó hatású ételek (beszélgetés)
Sajnálom ha kínszenvedés az olíva olaj, borecet öntet. Ez eredeti olasz saláta recept. Próbáld meg sovány tejföllel és bele minden kedvenc fűszered.
SIMA OLAJJAL, VAGY ESETLEG EGY KIS CITROMLÉVEL NEKEM KÍN SZENVEDÉS MEGENNI A SALÁTÁT. :D
vALAMI OLYANRA GONDOLTAM, AMI NEM HÍZLAL, ÉS FINOM SALÁTA ÖNTET. ÉN EDDIG NEM IGAZÁN ETTEM SALÁTÁT, ÍGY NEM SOK ÖNTETET ISMEREK.
SZERETEM A TEJFÖLÖS, CSÍPŐS, SAVANYÚ ÍZEKET.
EZ AZ. ENGEM IS AZ ÉRDEKELNE, HOGY MILYEN ÖNTETEKET ISMERTEK, ÉN FOGALMAZTAM ROSSZÚL.
fINCSI ÖNTETEKET GYÜMIHEZ ÉS ZÖLDSÉGHEZ.
A zöldségeket mindig frissen veszem (a zacskós hízlal), amennyire lehet korlátozom a tartósított ételek használatát. A tartármártás az egyik leghízlalóbb mártás (de ha már meg akarom enni, akkor azt én csinálom, meg a majonézt is:-DD). Nálam az "öntet" kevés olíva olaj, citromlé, vagy borecet.
Akkor ez is hozzájárul a karcsúságodhoz (öntet nélküli saláták) sajnos Én eléggé szeretem a tartármártást, bár mostanában nagyon ritkán, azaz mindjárt 90 napja nem ettem ilyesmit:( Egyébként naponta hol vásárolsz ilyen (gondolom zacskós) zöldséget??
Székelykáposzta (pl. csípősen) Vagy savanyú káposzta (esetleg pici olajon párolva). De mi is a fő problémád????? Mit szeretnél enni ami nem zöldség???
Igen!!! Sok sav. káposzta, minden étel csípős paprikával (ami segíti a zsír égetést). Nem kell vegetáriánusnak lenni, én is eszek pörköltet, sült húst, stb.
Sajnos nem tudok sokat segíteni, mert az én salátáim egy alaprakészülnek. VISZONT MINDENKIT LEBESZÉLNÉK A KÉSZ ÖNTETEKRŐL!!!! Nálam a pici olíva olaj, citromlé az "öntet", de mint már leírtam az én salátáim változatosak (a "betét" tekintetében). Persze alapból szeretni kell a zöldsalátát... :-DDDD
Édes vagy, de mint mondtam, a ruha ápol és eltakar... Újra kellene kezdenem az edzéseket is :(((
Angyalka biztosan tud valami jó (konkrét) salátareceptet, esetleg többet is :) Engem igazán az arányok érdekelnek! Azt kb. tudom, hogy mindenféle zöldséget összedarabolni, de milyen és MENNYI öntetet kell rátenni???
A tiszta zöldségtől már hányingerem van, folyton azt eszem.
Valami sali, ami ízletes is. SEgítek annyit, hogy savanyú és csípős kedvelő vagyok. Javaslat?
Én soha nem tudok jó salikat kitalálni. Nincs valami jó recept?
Támasszuk, én is itt vagyok. Csak már olyan kihalt volt, egyedül voltam.
Dehát Neked csak szinten-tartani kéne a súlyodat, mert a képeid szerint tökéletes az alakod!!
Annyira ügyes nem vagyok, bár a salátát imádom. De bűnöző napjaim nekem is vannak, anélkül ki sem bírnám. Sőt, nem minden nap saláta a menü...A fűszereket és a csípős ételeket én is imádom (a fűszerek és csípős étel fogyasztanak!!!!). Nekem a 90 napossal 45 nap alatt kb. 5 kg ment le, akkor feladtam - a célhoz közel. Ami fontos lenne, de nem csinálom: a torna. Valamikor az edzés betege voltam (napi 2-3 óra), most meg csak tespedek.....
Nagyon ügyes vagy!!! Én sajnos ennyire nem bírom a salátákat, jobban kedvelem a fűszeres ízeket, csípős ételeket :( Gondolom, Te is a 90 napost csináltad?? Én most tartok a 83. napnál és 7 kg. ment le:( Tudom, hogy mehetett volna több is de 10 napig szállodában étkeztem és néha elcsábultam, így visszajött 2 kg. amit megint le kellett dolgoznom :(
:-DD Én már leírtam a magamét... Imádom a salátát, ezért nálam ebéd-vacsora lehet salátából+ vmiből. Pl. Saláta és tonhal, saláta és 2 főtt krumpli, saláta és 1 főtt tojás, saláta és 5 dkg sajt(bármilyen), saláta és virsli. Ezzel a diétával 3 hónap alatt 12 kg-ot fogytam. A salátában volt: rengeteg zöld saláta, paradicsom, uborka, paprika és CSAK FRISS zöld levelek (zsálya, bazsalikom, rozmaring, zeller zöldje, petrezselyem zöldje). Időnként roston sült gomba.
Jöhetnek az ötletek :) :)
Nem eléggé keresed!! Én lennék, de úgy látom csak egyedül :(( Pedig nekem tetszik a téma. Én a salátára esküszöm, igaz a többi zöldféle is nagyon jó. Szóval föltámasztjuk ezt a fórumot gyerekek?
Csevegő partnereket keresek, meg a szokásos csajokat innen.
Hahó!!! Csajok, van itt valaki?
:-DDD köszi. Már csak az edzéssel állok hadilábon... valamikor a mániám volt, most meg csak halogatom, pedig nagyon fontos lenne!! A ruha ápol és eltakar... de lesz újra nyár is!
Látom igen, azokról a zöldségekről van szó.
Nagyon szépen köszönöm lányok!!
További kitartást!!!!
Egyébként gratulálok, nagyon csinos lettél!!!!
Nekem is sokat segítene, ha tudnám, hogy mik azok,amik kevésbé hízlalnak.
A paradicsomlé valóban fogyasztó hatású???
Azok a negatív kalóriások, amiket a naplódban említettél?
ha ezeket fogyasztom, akkor elvileg kevésbé hízlal???
Ez nagyon sok zöldség és gyümölcs. Szinte mindet felsoroltad!!!
Köszi a válaszodat! Ügyesen csinálod, mert nagyon jól nézel ki :) :) Üdv.: Fiti
Délelőtt megpróbálok csak gyümölcsöt enni, amennyi jól esik és sok vizet iszom. Ebédre bármit ehetek, de próbálom szétválasztani, tehát akár 2 szelet sült husi, vagy hal, ezek tejfölös-gombás szósszal, esetleg pörkölt (hús vagy gomba vagy borsó) 1-2 szelet fogyi kenyérrel, vagy tepsis burgonya savanyúval/salátával. (Ezzel 1/2 1-től kibirod 5-ig 1/2 6-ig.) Este a fentiekből is ehetek, de sokszor nagy adag saláta olívás tonhallal, vagy 1-2 főtt burgonyával esetleg főtt tojással. Egész nap sok-sok vizet iszom. Időnként pedig(havonta kb.3-4 szer) fittyet hányok a diétára, és azt eszek amit kívánok, bármit. Ez segít pszichésen is, mert tudom, hogy nem kell megvonnom magamtól semmit.
Igazad van, ha napi 3x-i étkezésre szorítkozunk, már csökken a kalóriabevitel! Most 78. napja Én is így teszek de még mindíg éhes vagyok délelőtt és a délutáni órákban :( :( Ezt Te hogyan tudod áthidalni??? Én nem merem teletömni nagyon a gyomromat délben és este, nehogy kitáguljon (ismét) mert örülök, hogy kissé csökkent a térfogata :)
További ajánlott fórumok: