Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogkő eltávolítás miatt letörhet a fog? fórum

Fogkő eltávolítás miatt letörhet a fog? (tudásbázis)

11. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - Ditta25)
ma 10:44
Akkor nem kell félned
10. Anyagi
ma 10:40

Régen gyökérkezelt és ezért vérerekkel el nem látott fogbél esetén "kiszárad" a fog és törékennyé válik.

Érdemes tájékoztatni az illetőt, aki a fogkőeltávolítást végzi, ha tudod, ha van ilyen fogad!

9. ~ Luna ~ (válaszként erre: 3. - Ditta25)
ma 09:59

Ha egészséges a fog, nem törik le.

Bátorság, én csütörtökön voltam ☺️

8. Érdekes73 (válaszként erre: 3. - Ditta25)
ma 09:53
A korona se esik le a saját fogad se fog letörni.
7. judebyjude (válaszként erre: 1. - Ditta25)
ma 09:24
Egy alapvetően egészséges fog nem fog letörni, az fizikai lehetetlenség. Ha esetleg már szuvas, vagy egyéb más problémája van- amitől úgyis letörne- akkor el tudok képzelni, de még úgy is kevés az esélye.
6. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - Ditta25)
ma 08:57
Ha a fogkőeltávolítástól letörik, akkor valószínűleg egyébként is ideje lett volna megcsináltatni azt a fogat, legalább helyben leszel, hogy időpontot kérj a fogorvoshoz.
5. Csicsi25 (válaszként erre: 3. - Ditta25)
ma 08:32
Milliószor voltam fogkő eltávolításon, soha, semmi baja nem lett a fogamnak azon kívül, hogy utána pár napig érzékeny volt. Szóval ne aggódj, ilyen nem fog előfordulni, de ha bizonytalan vagy, kérdezz rá az orvosra nyugodtan.
4. liliom10 (válaszként erre: 1. - Ditta25)
ma 08:04
Nem ! Kizárt !
ma 07:48
Csak mert félek hogy letorne ma megyek fogkő leszedesre
ma 07:44
Egészséges fog nem hiszem, viszont el tudom képzelni hogy egy gyenge fognak, ami lehet hamarosan amugyis letörne mondjuk egy harapásnál, nem tesz jót az a rezgés. Így jártál vagy miért kérdezed?
ma 07:21
Letörhet tőle a fog?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook