Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fodrászt keresnék fórum

Fodrászt keresnék (beszélgetés)

1 2
24. baby01 (válaszként erre: 22. - Pocika)
2008. febr. 8. 18:59
Nem ismerem! Nem hallottam róla sajnos.
2008. febr. 8. 09:42
Sziasztok! Nem tud valaki Kerepes, Kistarcsa környékén egy jó fodrászt?
22. Pocika
2008. febr. 8. 09:20

Nem ismerem ezeket, de pont tegnap hallottam a Petőfi úton egyről. Talán C69, C67?? Itt van edzőterem, kozmetika, szoli, szauna, masszázs.

Az ismerősömnek jó a tapasztalata. Ismered??

21. baby01 (válaszként erre: 20. - Pocika)
2008. febr. 8. 08:53

Szia!

Köszi az ötletet!

Gyöngyösön az Infinity szalonról (Alkotmány út) vagy az Orczy úton a cukrászda mögött, az üzletsoron van egy szimpatikus fodrászat (Crystal talán?). Ezekről van valami véleményed vagy tapasztalatod?

Illetve a gyöngyösi estben nagyon reklámozzák a Varátzs szalont (Dobó út, a lakótelepen). De ajánlották már sz Aphrodite szalont is a Jet kút mellett. Hát nem tudom... Valami konkrét tapasztalat van esetleg valamelyikkel kapcsolatban?

Nekem igazából az első kettő a szimpatikusabb, de ezt nem tapasztalat alapján mondom!

20. Pocika
2008. febr. 6. 19:28

Hali,

Én Vica fodrászatot tudom ajánlani. (Török Ignác utca, Gyöngyösön). Amíg nem ide jártam jól megcsinálták a hajam, de ha kéretem, hogy valamit újítsunk arra már nem voltak képesek. Na, Vica erre képes(szerintem). Haj festéssel is jól jártam amikor hallgattam rá. Baby próbáld meg. A tanulóknak is klassz a hajuk.

Ha nem is ezt választod, írd meg hová mentél és mi a tapasztalatod.

19. Minina
2008. febr. 6. 00:26

Sziasztok!

Nekem a hajammal lenne problémám... Igazából jó lenne ha valaki tudna ajánlani egy normális pesti fodrászt, mondjuk vidéken van nekem fodrászom, csak éppen nem kreatív. Tök jól levágja a hajam - ha megmondom hogy mit akarok. A bajom az, hogy félhosszú, de sehogy sem áll. Elvileg azt mondták nekem hogy elég erős a hajam, és ebből kifolyólag volt az is hogy a kékesfekete bemosótól szürke lett, a vörös henna festéktől répasárga, a sima tartós festék színe meg két hétig tartott. Akármit csinálok a hajammal, hajhab, hajlakk vagy akármi, 1 óra múlva kb sehogy nem áll. Ezért lenne jó ha valaki ajánlana egy olyan frizurát, amivel nem kell nagyon semmit sem foglalkozni hogy normálisan álljon...

18. baby01 (válaszként erre: 17. - Putto21@freemail.hu)
2008. febr. 4. 09:53
Szia! Ez a fodrászat, kozmetika hol is található pontosan?
2008. jan. 31. 11:54

Sziasztok,

Ha kerestek jó fodrászt kozmetikust, manikűrt pedikűrt, műkörmöst egy helyen jó áron, professzionális termékekkel a belvárosban akkor hívd Ildikót bizalommal : 06-30-270-71-54.

Az első alkalommal 50% kedvezményt adunk.

16. baby01
2008. jan. 19. 14:10
Szóval egy olyan fodrászat nevére és címére lennék kíváncsi, ahol nem csak hétköznapi hajakat tudnak vágni. Ill. van egy két szimpatikus fodrászat Egerben és Gyöngyösön is, csak a tapasztalatom nincs velük kapcsolatban. Majd ha több időm lesz leírom, hogy mikre gondoltam pontosan. Hátha el tud látni valaki jó tanáccsal... Ja és még annyi, ha egy mód van rá fiatal lány v. nő fodrászt keresnék, valamiért bennük bízom.
15. baby01
2008. jan. 19. 06:34

Sziasztok! Egerben vagy Gyöngyösön keresnék egy tuti megbízható fodrászt, aki jól tud divatos hajakat is vágni (hátul rövidebb, akár felnyírtra gondolok pl.)

Ha tud valaki segíteni, előre is köszönöm!

14. sneer
2007. szept. 14. 08:49

Budapesten ismerek egy fodrászt, aki iszonyat jól dolgozik! Nem is kell fényezni, a munkája magélrt beszél! :)

Ha valakinek kell a száma, írjon priviben! :)

13. katalin0330 (válaszként erre: 1. - Teltzsu)
2007. szept. 12. 11:05

Szia Zsuzsi!

Én nagyon tudom ajánlani a fodrászomat,Kingát.Évek óta hozzá járok.Nagyon aranyos,kedves,jó árakon dolgozik (pl.:nekem félhosszú hajam van,a festésért,melírozásért és a vágásért 5600 Ft-ot fizettem) és nem mellékes,hogy jól dolgozik.Jaaaa és persze fiatal:))))

Egyedül dolgozik, egész áldott nap,igaz be kell jelentkezni hozzá,de ha megyek soha nem kell várnom egy percet sem.Mindig csak ketten vagyunk az üzletben és ez iszonyúan tetszik nekem,mert nem bámul 600 pasi amikor televan a fejem fóliákkal.......

Ő a IV.kerületben dolgozik....

Szóval bátran ajánlanám őt,szerintem ő a legjobb

12. Roni24
2007. szept. 2. 12:01

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni, azoktól akik sűrűbben járnak fodrászhoz mint én!

Nos, egyátalán nem szoktam fodrászhoz járni, szeretném jó hosszúra megnöveszteni a hajam, de már annyira töredezik a vége, hogy úgy döntöttem, muszáj lesz elmennem, hogy picit vágjanak belőle!

El is mentem, elmondtam a nőnek, hogy szeretném, ha vágna picit a végéből, nem sokat, csak amennyit muszáj, mondjuk max. 2 cm-t!

Kérdeztem, hogy mennyibe kerülne! Ránézett a papírkájára, és közölte, hogy 4200 Ft!!! :OOOOOOOOOOOOOOO

Hát mondanom sem kell, hogy úgy kellett az államat felvakargatni a padlóról!

Nyeltem egyet, és megszemléltem én is az ártáblázatot:

Vágás:

- Rövid haj: 1200 Ft

- Félhoszúhaj: 2100 Ft

- Hosszú haj: 4200 Ft

MI VAN?!?!?!?!?

Ha rövid hajam lenne, és azt kérném, hogy 5 mm-t vágjon a végéből akkor 1200 Ft lenne, de mivel az én hajam már hosszúnak számít, UGYANANNYI vágásért 4200 Ft-ot kér?!?!?!?

EZ NORMÁLIS ÍGY????

MIÉRT????

Egy ismerősömnek 1800 Ft-ért vágta a fodrász tépettre a HOSSZÚ haját, mosással együtt! És nagyon csini lett, tehát jól dolgozott a fodrásza! Csak a baj az, hogy vidéki!

Szóval érdekelne, hogy nektek milyen tapasztalataitok vannak az árakkal!

Vagy, ha vannak közöttünk fodrászok, érdekelne, hogy ugyanannyi vágásért miért kérnek ennyivel többet, csak azért, mert valakinek hosszú haja van?

Köszi előre is! :)

11. Orsy27
2007. jún. 26. 09:00
Megbízható fodrászt keresek + sminkest Zuglóban, vagy a környéken, esküvői frizurát + sminket szeretnék, jó volna, ha házhoz is jönnének! Aki tud, kérem, segítsen! Köszönöm!
10. KIRA7
2007. ápr. 30. 08:41
Még azt elfelejtettem,hogy vékonyszálú dús hajam van./9 sorba,3 szál/
9. KIRA7 (válaszként erre: 5. - Figarina)
2007. ápr. 30. 08:39

Szia figarina!Nekem milyen frizura állna jól.

Hoswszúkás az arcom/nem szálkás/,vastag a nyakam,és kicsit magas a homlokom.

2007. ápr. 29. 21:49
Ja, és nő, ha ez nem kizáró ok.
7. 0148b688d6 (válaszként erre: 1. - Teltzsu)
2007. ápr. 29. 21:48
Az énfodrászom a Iv.kerületben van. :) Kihalásos alapon lehet hozzá bejutni.Állandóan képezi magát, tanít is, nagyon jó fej.Az ár kb. amit írtál. Persze szuper anyagokkal dolgozik. Ha gondolod bekönyöröglek hozzá.
6. 72673fdbb7 (válaszként erre: 5. - Figarina)
2007. ápr. 29. 12:42
köszi :)
5. figarina (válaszként erre: 4. - 72673fdbb7)
2007. ápr. 29. 10:13
Fejtetőn magas,oldalt vékony.Tilos pl a Kleopátra!!!De az is számít,hogy a nyak mennyire vékony ill hosszú,homlok magassága...stb
2007. ápr. 29. 09:36

Sziasztok! Nekem az a gondom, hogy szeretnék egy másik fazont a hajamnak :) de nem vagyok szakértő és teljesen tanácstalan vagyok, mert nagyon aranyos a fodrászom és jól dolgozik, de csak úgy vágja le a hajam ahogy kérem, tanácsot nem tud adni. Pl.hogy szerinte nekem mi állna jól, vagy ilyesmi. Ti hogy vagytok ezzel, magatok döntitek el? Szerintetek van olyan kreatív fodrász, hogy például, ha valami extrémet kérnék ami nem állna jól, esetleg megmondaná,hogy ezt ne és ajánlana egy előnyösebb frizurát...Ilyet tanítanak fodrásziskolában, ez érdekelne nagyon.

Fodrászok: kerek arctípushoz milyen frizura illene jobban :)))

2007. márc. 28. 11:12
Ok, kösz. :)
2. anduca (válaszként erre: 1. - Teltzsu)
2007. márc. 28. 09:18
Itt, a Hoxán van egy fodrásznő - figarina. Ha jól tudom, Székesfehérvárról van. Írj neki, hátha tud tanácsot adni.
2007. márc. 28. 08:57

Sziasztok!

Nem találtam hasonló topikot, de remélem, valaki tud segíteni.

NORMÁLIS fodrászt/fodrásznőt keresek Budapesten, lehetőleg IV. kerületben vagy a környékén, aki az alábbi "tulajdonságokkal" rendelkezik:

- úgy vágja le a hajam, ahogy én szeretném, mert ugyebár az én fejem, én viselem az adott frizurát,

- elfogadható áron dolgozik (ne kerüljön egy melír és egy rövid haj vágás több 10.000 Ft-ba)

- ne égessen be a többi kuncsat előtt, hogy milyen vékonyszálú, ritka, stb a hajam...Mert ugyebár ez is bizalmi kérdés.

- lehetőeg fiatal legyen, vagy ha nem is fiatal, ne csak 1 féle hajvágást ismerjen, hanem ismerje az újabb technikákat is.

Köszi.

Szép napot mindenkinek:

Zsuzsa

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook