Fodrászhoz és kozmetikushoz járás (beszélgetés)
Elkeserítő tud lenni,hogy milyen életvitelbe sodorják az embereket az állami szervek, magáncégek, munkaadók... Szar dolog a pénz és a profit! Luxus az embernek magára költeni a pénzt,és 15-20 éve fokozatosan romlik a helyzet. Az emberek magukon spórolják le azt amit mindenki megérdemelne magának, ha nem is heti, de havi szinten nem kéne hogy problémát jelentsen a pénztárcánknak. Ráadásul szidják a fodrászokat, kozmetikusokat hogy milyen drágák. Figyelmen kívül hagyva azt, hogy ezen a szolgáltatások árai(anyag nélkül) közel nem emelkedtek annyit(vidéken szinte semmit), mint más hasonló szolgáltatások árai(pl.: auto szervíz kb5000ft/óra). Nem feltétlen a fodrászok, kozmetikusok a hibásak a kialakult helyzetért... Rettentően sokba kerül naprakésznek lenni, fenntartani egy üzletet és jó minőségű munkát végezni. Remélem egyszer majd mindenki megengedheti magának ezt a kis "luxust"...
Egy fodrász...
kaposvári fodrászt vagy fodrásztanulot keresek aki gyakorlásképpen ingyen levágná a hajam:)
félhosszú padlizsán színű
susieesonic@gmail.com
csatlakozom :)
és szerintem kellemetlen ha a párunk ráncigál el a fodrászhoz! szerintem legalábbis!
1,5 ev?
Jo eg...
Én sem "csak" az Ünnepek miatt szerettem volna már most (3-4 héttel előtte) bejelentkezni, hanem mert már kb. 3 hónapja nem voltam totálgenerál bőrtisztításon. Egyébként ha elolvasod a 99.,102., 109.,114.,122.,124.,131-es hozzászólásomat, akkor azokból is kiderül, hogy kb. 15 éve rendszeresen járok kozmikushoz. Utoljára másfél hónapja éppen tartós szőrtelenítésen, de olyankor nincs idő arcbőrápolásra.
Aúgy meg csak azért jegyeztem meg, hogy ilyenkor Ünnepek tájékán azok is elmennek, (akik egyébként ezen kénytelenek spórólni), mert sajnos egyre kevesebben engedhetik meg maguknak!
Igazad van, csak annyi kulonbseggel, hogy nem biztos, hogy a rokonoknak szepitkeznek. Pl. sokan nem dolgoznak a ket unnep kozt, hanem elutaznak telelni, sielni, pihenni, es akkor akarnak csucsformaban lenni, vagy a szilveszteri bulira.
Nalam sok vendeg pont az unnepek miatt csak januarban jott, de ez mar penztarca fuggvenye volt (karacsonyi koltekezes), vagy januarban utaztak el sielni, pihenni.
Mennék én mennék, de már annyira be vannak táblázva az ünnepek előttre, hogy csak rövid kezelésekre férnék be. Pedig 3 kozmit is ismerek...
Na mind1.
De ezek szerint azért csak rászánják magukat így az ünnepek tájékán azok is, akik egyébként nem járnak rendszeresen. :)
Kellemes szépülést mindenkinek! :)
Sziasztok. Imádok szépítkezni, ha megtehetném biztos vagyonokat költenék rá. De addig is 2 havonta fodrász, 3 havonta kozmetikus: arctisztítás, masszírozás (sajnos problémás a bőröm)
Régebben a kozmetikussal intéztem a gyantát is, de most már magam is meg tudom csinálni. Szoliba csak tavasszal járok. A kéz és lábápolást is megcsinálom magam,nincs műkörmöm, ez kevésbé bonyolult mit a fodrász és a kozmetikus. Azért egy masszőrhöz szivesen elmennék.
T.Ante@!
16 éves koromtól, a Dr Polgár Mária által vezetett orvoscsoporthoz jártam kivizsgálásra.
2 hetente (!) vért vettek tőlem, hogy folyamatosan figyelemmel kísérhessék a hormonszintem alakulását, a normálistól való esetleges eltérését. Ezt 18 éves koromig "játszottuk".
És milyen érdekes, de mindent rendben levőnek találtak...
Lassan 29 vagyok, évek óta semmi probléma a bőrömmel (már), de ebben nagy szerepe volt annak, hogy sikerült 20 évesen olyan kozmetikusra találnom (mesterkozmetikus, szakoktató és a kozmetikus iskola vizsgabizottságának tagja volt), aki megfelelően kezelte a bőrömet!
Illetve hetente 1x szoliba, és Bioptron-lámpa kezelésekre jártam. (múltidő!)
Ja! És azóta is teljesen rendben a bőröm, pedig se vega nem vagyok már, se gyereket nem szültem. És szent életet se élek, ami indokolná, hogy hibátlan legyen a bőröm.
Vannak ilyen esetek és vannak másféle esetek. Fölösleges általánosítani.
Sziasztok.
Fodrászhoz kb 3 havonta járok festetni-vágatni. Eddig egy mesterfodrász lányhoz jártam, aki alkalmanként 8000-et kért egy pár melír csíkért, azóta váltottam és ugyanezt 4800ért csinálja meg egy ugyan olyan profi csajszi.
Kozmetikushoz nem járok, de szeretnék menni, mert 25 évesen még midig "tini" vagyok. Csak nem tudom kihez. Debibe vki nem tud egy jó kozmetikust???
Kifejtettem, méghozzá itt:
"Mellesleg nem minden esetben igaz, amit írsz.
"A kozmetikusok tunetileg kezelnek, mert ugye a bor a belso egeszseg kivetulese. "
Nekem speciel nagyon szép bőröm van, pedig egészségtelenül élek. . . "
Ez a te elso bekezdésed volt, nem a második. A "tisztelet a kivételhez" pedig a másodikhoz tartozik. Azzal semmi bajom sem volt.
"Mellesleg nem minden esetben igaz, amit írsz."- ezt kifejtened?
Talan nem tunt fel a hozzaszolasom vegen ott van a "Tisztelet a kivetelnek".
További ajánlott fórumok:
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.
- Szerettek kozmetikushoz, fodrászhoz, manikűröshöz járni?