Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fodrász csalódás fórum

Fodrász csalódás (beszélgetős fórum)


1 2
60. Balkáni kobra (válaszként erre: 56. - Channa*)
aug. 28. 17:08

Hidd el előrébb lennél, ha más analizálása helyett végre odaállnál a tükör elé és a saját szemedbe mondanád, hogy ez így nem mehet tovább, le kell szállnom a magas lóról, mert előbb-utóbb senki nem marad mellettem.


De ehelyett most is engem elemzel, ahogy ezzel már korábban is megpróbálkoztál. (Akkor is és most is helytelenül.)De ha neked jó, hogy az itteni viselkedésed miatt már lassan senki nem tud komolyan venni, akkor játszd ezt a játékot tovább.


Nagyon kevés ember ér nekem itt annyit, hogy kövessem mit csinál, talán 3 vagy 4 és megnyugtatlak, te nem tartozol ezen emberekhez.

59. *Fluttershy* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 28. 16:44

Én épp ezért nem megyek fodrászhoz. Mivel extra hosszú a hajam, félek, hogy kárt tesznek benne.

Magamnak vágom az alját és festem.

Majd ha öreg leszek, talán rászánom magam, hogy készíttessek egy rövidebb frizurát.

aug. 28. 16:35
És hogy teljes legyen a kép: Veled ellentétben, engem NEM zavar. Nem is fog.
57. VendrinerPiroska (válaszként erre: 51. - Channa*)
aug. 28. 16:32

Aki itt álszent és fröcsög az te vagy, kedves. Most meg még csapkodsz is minden irányban és kétségbeesetten próbálsz fogást találni másokon.

Nem az a gond, hogy Te nem költesz rá. Tőlem, de szerintem mástól is, járhatsz tákolt szoknyába, házilag nyírt hajjal, vagy Chanel kosztümben, vagy ahogy kedved van. A gond az ott van, hogy te mindenről tudod a tutit és a saját véleményedet és elveidet szeretnéd mindenkire ráerőltetni, mint önkéntes mérvadó, és nem tudod elviselni, ha ez nem megy.

56. Channa* (válaszként erre: 55. - Balkáni kobra)
aug. 28. 16:07

követsz!

Nem belefutsz.


Ha csak belefutnál, akkor leírnád a te sztoridat is ami a női fodrásznál esett meg veled;)


Tehát, annyira uncsi az életed, hogy ezt kell tenned, ehelyett elfoglalhatnád magad mással is...

55. Balkáni kobra (válaszként erre: 54. - Channa*)
aug. 28. 15:52

Nem vagyok kedves és lojális mindenkivel. Csak megpróbálok úgy viselkedni, ahogy azt ők velem tették. Ha kedvesek én is az vagyok, ha utálatosak szintén.Az pedig egy jó vicc, hogy én mindenki kedvence akarok lenni. A szeretet és a tiszteletet csak kiérdemelni lehet, kierőszakolni nem. Van , aki szeret, van aki nem, ahogy az életben is általában.


Arról pedig nem tehetek, hogy szinte minden fórumban az okoskodásodba futok, futunk bele.

54. Channa* (válaszként erre: 53. - Balkáni kobra)
aug. 28. 15:00

Aham, és az teljesen OKÉ szerinted, hogy járkálsz utánam, fórumról-fórumra és az orrom alá dörgölöd a szerinted mindenki által utált stílusomat, ugye?


Ez olyan kedves emberi tulajdonság, hogy ezért mindenki teljesen oda van érted, ugye? És meg sem említem, hogy mit művelsz más témákban is....


Szerinted ehhez tartozik gerinc? Ha már tegnap azt írtad nekem, hogy olyanom nincs.


Tehát, igen. Én egy utálatos ember vagyok ellenben veled, aki kedves és lojális mindenkivel:DDD


Nézd, én nem is akarok senki kedvence lenni, úgy mint te.

Magasról teszek arra, hogy kedvelsz e te vagy más. Mint tudod, az én tökéletes életemhez nem hiányzik senki szeretete.


Egyébként, ha bedobod a műköröm, műmell, plasztika témát, akkor elhiheted, hogy nem nagyon fogok hozzászólni, mert ezek a témák hidegen hagynak, nem tudok műkörmöt csinálni, nem érdekel senki melle, feneke, hasa, stb.

Persze, ezekről is van véleményem, de egyik kivitelezéséhez sem értek.


Az autókhoz egy kicsit igen;) azaz nem fogok sírva hívni egy autószerelőt, ha defektem lesz vagy ha ki kell cserélni egy aksit.


Ne haragudj azért, mert én még olyan világban nőttem fel, ahol az emberek csak a TV-t képesek bámulni, hanem láttunk embert dolgozni, és ha nem is vagyok benne biztos, hogy megtudom csinálni, akkor is kipróbálom, hátha;)

53. Balkáni kobra (válaszként erre: 51. - Channa*)
aug. 28. 13:55

Hidd el senki nem rád lenne kihegyezve, ha te nem játszanád itt a mindenkinél szebbet, jobbat ügyesebbet, okosabbat.


A legtöbb embernek már ebből van elege.


Igazad van semmit nem tudok a női fodrászokról, mert veled ellentétben, aki mindenhez is ért nincs közöm ehhez a szakmához sem.


Én csak annyit látok, hogy bárki bármit ír, bármiről te azt jobban meg tudnád oldani.


Nem mi vagyunk álszentek, hanem te vagy egy kicsit elrugaszkodva a földtől.

52. Balkáni kobra (válaszként erre: 43. - Channa*)
aug. 28. 13:44

Nem járok hajas szalonba, sőt fodrászhoz sem szeretek menni. Talán ezért is egy kicsit elhanyagoltabb a fejemen haj és egyéb szőrzet.


De megint nem érted az én problémám lényegét veled kapcsolatban.


Ha itt autószerelésről lett volna szó, akkor is biztos lefitymáltad volna azt, aki megemlíti, hogy megszerelték az autóját. Majd gondolom megemlítetted volna, hogy te a kipufogócsövön keresztül szoktál végezni ilyen szerelési munkálatokat, mert az is a kisujjadban van, mint bármi. A kvantummechanikától kezdve, a sima szemét szedésig. Nem tudom ebben az életében megéli -e itt valaki, hogy tőled azt halljuk, hogy ez igen gratulálok a tehetségéhez.

51. Channa* (válaszként erre: 49. - VendrinerPiroska)
aug. 28. 11:59

"Veled ellentétben viszont, engem zavar, ha másnak igen és költ is rá."


Milyen elszólásnak is hívják ezt?:DDD


Nem, nem zavar, ha valakinek telik rá, nekem is, csak ugye nem feltétlenül akarok a pénzemért semmit kapni vagy rosszat.

Ha jó, akkor megfizetem, és odajárok, ahogy tettem ezt 15 évig. Én a Juhász szalonba jártam egy lányhoz, aki 1995-ben egy sima vágásért 10 ezret kért. Nem esett nehezemre kifizetni, mert tudtam, hogy azt kapom, amit akarok, de amióta úgy látom, hogy már nem hozza amit megszoktam tőle, így nem járok hozzá.


Az egész fodrász témában az a bosszantó, hogy egymás hegyén-hátán nyílnak a fodrászatok és mind tele van olyannal, aki nem ért a szakmájához, és sokaknak az ilyenek miatt az összesről az lesz a véleménye, hogy kóklerek.


Ha nem tévedek, akkor nem csak én mondtam, hogy a legtöbb fodrász elszúrja az ember haját, hanem inkább többen vélekednek így.

Akkor miről is beszélünk?


Miért zavar az téged vagy bárkit, hogy én az ilyen bénáknak még 2 ezret sem fizetek szívesen? Főleg azért sem, mert nekem kell a béna frizurámmal heteken át nézegetnem a tükörbe, és mindezt azért, mert képtelenek jól elvégezni a dolgukat.


De ez sajnos manapság nem csak a fodrászokkal van így. Sok eüs sem érdemel még annyit sem, amennyit kap, ahogy sok asztalos is inkább seperhetne utcát, vagy említhetem a burkolót, aki képtelen olyan lejtést csinálni a fürdőbe, hogy az összefolyó felé vegye az irányt a kifolyt víz és ne a másik helységbe és még sorolhatnám....


A lényeget sajnos senkinek nem sikerül megértenie. Mindenki csak azzal tud foglalkozni, hogy ja Channa! A tökéletest játszó. És de jó lesz, most aztán majd jól megmondom neki. Mert valld be nyugodtan, te csakis ezért szóltál hozzá, és semmi másért nem, mert valamiért úgy érzed, hogy miattam nincs gyereked...


Balkáni Kobra a másik fele. Mit tud ő a női fodrászokról és frizurákról? Hiszen azt mondta, hogy ő férfi...


A lényeget nem értitek, csak fröcsögtök álszent módon...

50. Guruljka (válaszként erre: 47. - Michelle.r)
aug. 28. 11:21
Emlékszem, a múltkor egyszer már hoztad a linket, akkor még árakat is találtam a honlapon. És még én sem sokallottam, ami általánosságban nézve nagy szó. Azóta is észben tartom, hogy ha egyszer számok a fejemre annyit, meg rá is érek, akkor felveszem velük a kapcsolatot. Hátha kiderül, mit lehet a hajamból kihozni.
49. VendrinerPiroska (válaszként erre: 40. - Channa*)
aug. 28. 11:15

A világ nagy szerencséjére, nem te döntöd el, hogy minek kellene létezni és minek nem.

A honlapon látható frizurák, mint ahogy a versenyeken elkészítettek is, első sorban arra szolgálnak, hogy megmutassák, mire is képes a fodrász. Hogy legyen miből választani, de semmi sem kötelező. Ha ezekre mind képes,és tud olyan szépen vágni, mint némelyik képen, ügyes. Gondolom, az árban benne van az is, hogy jobb anyagokkal dolgoznak, mint a sarki Juci néni fodrász üzlete. Ugyanez mondható el az igazi nagy divatcégek kreálmányairól, amikből itt-ott volt esélyem látni darabokat múzeumban vagy mások ruhatárában.

Valószínüleg nem vagy egyedül azzal, hogy neked erre nem tellik. Nekem sem. Sőt, sok esetben nincs is hiányérzetem miatta. Veled ellentétben viszont, engem zavar, ha másnak igen és költ is rá. Szíve joga. Mindig utáltam a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitást.

48. michelle.r (válaszként erre: 45. - Brenda86)
aug. 28. 11:15

Minden szakmában vannak kóklerek, és vannak, akik értenek hozzá. Az jogászok, közgazdászok és IT-sok között is akad szép számmal, akivel, ha inkább birkapásztornak áll, jobban járt volna a világ.


Valószínűleg félre értettem a fórumot, mert azt hittem, ha ajánlok egy fodrászt, akivel én elégedett vagyok, azzal segítek.

47. michelle.r (válaszként erre: 41. - Epresturmix)
aug. 28. 11:10
Minő meglepetés, én is tízezret fizetek a jónevű kóklernek 😝
46. michelle.r (válaszként erre: 40. - Channa*)
aug. 28. 11:08

Jézusommmmm, higgadjál már le! Elment a fodrászom szülni, kerestem egy másikat. Megkérdeztem az ismerőseimet, ki tud ajánlani. Kiderült, két barátom is hozzá jár, ezért elmentem. És bejött. Egy kb. ötvenéves nő, akinek a szenvedélye a haj, kisgyerek kora óta erre a pályára készült.


Nem kell eladnia magát, két hónapot kellett várnom, mire időpontot kaptam. és amint azt oly bölcsen megállapítottad, nem a legismertebb név a szakmában, nem haknizza körbe a bulvárt, hogy éppen kivel kavar, és mit evett aznap.

aug. 28. 10:49

Tényleg rengeteg fakezű fodrász van. Én rendszerint a festésekkel szívtam meg, pedig a mostani fodrászkellékes festékekkel tényleg nem nagy művészet szép egyenletes színűre festeni a hajat.

Pl. én úgy jártam már több fodrásszal is, hogy felkente a tövére, 35 percig rajta hagyta, majd bestette a végét is, kb. 5 perc után lemosta a festéket. És én hiába mondtam, hogy nagyon le van kopva a vége, kb. 15-20 percig hagyjuk fenn a festéket, úgy, hogy egységesen az egész hajamon legyen kb. 35-40 percig. Főleg nyáron nagyon megszívja a nap a végét, de hidegebb időben is a végén jobban kopik, mint a tövén, vagy a közepén.

De persze, nem úgy csinálta. Aztán az egyiknek mikor már megszárította a hajam, meg is mutattam, úgy, hogy odafogtam a végét kb. a hajközéphez és szemmel láthatóan kb. 3 színárnyalat eltérés volt a frissen festett hajamon.

Na aztán ebből elegem lett, azóta, már kb. 2 éve magamnak festem a hajam. Veszek fodrászkellékesből festéket, oxit és befestem, csak vágatni járok fodrászhoz, mondjuk az sem totál jó, de elfogadható.

44. Channa* (válaszként erre: 41. - Epresturmix)
aug. 28. 10:33

Na, te sem szalonba jársz ezek szerint;)


Tudom, hogy drágább a hosszú haj, mert a sok pofátlan fodrász az én vállig érő hajamat már nem is a közép hosszúba sorolja, hanem a hosszúba. Igaz, nem tudják, hogy nem szereztek ezzel egy új vendéget...

43. Channa* (válaszként erre: 39. - Balkáni kobra)
aug. 28. 10:31

Hát nem tudom, itt a hoxán az a menő, ha valaki rázza a rongyot, mert csak márkás és drága ruhát húz magára, vagy a másik véglet, akit ver a párja és közben várja a családit. Egy teljesen átlagos ember már itt is furcsaság számba megy, és hihetetlen, hogy van aki képes hajat vágni úgy, hogy nem járta ki a 3 hónapos OKJ-s tanfolyamat, illetve tud maszkot varrni pusztán azért, mert viszont kijárt egy 3 éves szakmunkás képzőt még az átkosban.


Nem, nem mondom, hogy hülye mindenki, de az biztos, hogy a legtöbb szakember által elvégzett munkát, sokszor egy hobby "szakember" sokkal jobban megcsinálja. Ezért érthetetlen számomra, hogy egy elvileg végzett szakembernek mi esek nehezére?


Na, lényegtelen!

Gondolom te is a hajas szalonba jársz letolatni a hajadat, ugye?:DDD

aug. 28. 10:23
Ez az OKJ képzés hátránya. Gyors, felszínes tanulás, kevés gyakorlat.
41. Epresturmix (válaszként erre: 40. - Channa*)
aug. 28. 10:09

10 ezret fizetek, nem mesterfodrász. Hosszú hajat mindig drágábban csinálnak. A festék ami olasz, jó minőségű, nem bolti ami két mosás után kijön. Normálisan szârîtja be, vágja le. Szerintem ez nem a megfizethetetlen kategória.

Egyszer mentem Joico szalonba egy rahedli pénzt otthagytam a nagy büdös semmire.

40. Channa* (válaszként erre: 37. - Michelle.r)
aug. 28. 09:23

Úr Isten!


Na még ezeken akadok ki:DDD


OKÉ, elhiszem, hogy verseny frizurák, ahogy a ruhák is azok, bár ezek alapján én nem adnék esélyt nekik a létezésre;)


Valóban nem mosolyogni szeretne az ember, csak olyan frizurákat látni, amiket a fodrász, akinek a honlapját nézegetjük eltud készíteni és viselhető a hétköznapokon.

Szerintem ezzel nem adják el magukat.


De tudom, hogy ezt csak én gondolom így, mert itt a hoxán mindenki nagy nevű, híres szalonba jár hajat vágatni (bár az általad említettről sosem hallottam) és közben áll az utca végén és várja a postást, hogy hozza már a családit.


Biztos én vagyok az egyedüli itt, aki nem hajlandó kóklereknek kiadni egy hajvágásárt és szárításért 10-20 ezret, hogy csak elmondhassam x szalonba járok fodrászhoz;)

Guccit is biztos minden itteni tag veszi, mint a cukrot:DDDD Persze, rajtam kívül, mert én nem tudom, hogy mitől döglik a légy;)

39. Balkáni kobra (válaszként erre: 25. - Channa*)
aug. 28. 08:46

Nem a te savazásod miatt. Hanem azért, mert megmosolyogtató már az a dolog, hogy te mindenkinél mindenhez jobban értesz, mindenkinél mindent jobban tudsz. Körülötted mindenki hülye, csak te vagy repülő.

De úgy látom itt a Hoxán ezt nem csak én gondolom így.

38. andi6020 (válaszként erre: 37. - Michelle.r)
aug. 28. 08:44
Medve anyám...
37. michelle.r (válaszként erre: 25. - Channa*)
aug. 28. 08:39

Ezek versenyfrizurák. Ha bemész a Guccihoz, vagy a legtöbb divatházhoz, ott is találsz elegáns ruhákat, és nem azokat a förmedvényeket kell megvenned, amit a divatbemutatókon látsz.


[link]


Gondolom, senki nem szeretne egy fodrász honlapján mosolyogni, másrészt a világtrendeket mutatják be, a képek cserélődnek.

36. Channa* (válaszként erre: 31. - Fincsi5)
aug. 28. 08:24

Ismerem a rövid hajú életet:D

Amikor rövid a hajam, akkor én is úgy kelek fel minden reggel, hogy az összes hajam égnek áll, persze mindig egy irányba:DDDD


Amit nagyon utálok az pedig az, hogy csak úgy képesek hajat szárítani a fodrászok, hogy előre szárítják szinte a teljes arcot eltakarva.


Amikor 2 hete voltam fodrásznál, külön kértem, hogy ne szárítsa az arcomba, inkább úgy, mintha a fülem mögött lenne. Hát nem sikerült neki, nekem kellett megigazítanom, mert engem halálra idegesít, ha eltakarja a fél arcomat, és irritálja a bőrömet...


Na, mindegy is. Hol vannak már azok a fodrászok, akiknek elég volt csak annyit mondani, hogy növesztem, vagy rövidet szeretnék, és olyat vágott, ami jól áll, divatosat, ráadásul úgy tudtak szárítani, hogy 1 hétig hozzá sem kellett nyúlni, mert olyan volt, amit elképzeltünk...


Sosem felejtem el, hogy egyszer elmentem egy kolléganőmmel az ő fodrászához, aki el volt ájulva a hajamtól (férfi volt). 2 órán át vágta, fésülgette, szárította. Közben folyamatosan azt hajtogatta, hogy ilyen gyönyörű sötétbarna hajat ritkán látott, ilyet nem lehet festeni, és mennyire jól lehet vele dolgozni, és a többi. Húúú, elképzeltem, hogy szuper hajam lesz, végre megtaláltam a fodrászomat, stb. Nem mondom, tényleg nem volt rossz, amikor elkészült. Természetes volt, jó formája. Egy gond volt, még pedig az, hogy mire odaértünk a 2 percre lévő villamos megállóba, addigra senki nem mondta meg, hogy most jöttem ki a fodrásztól:DDDDD

35. Channa* (válaszként erre: 33. - Globus)
aug. 28. 08:14

Pontosan. Ezért írtam, hogy hordhatatlanok. Hát ki megy ki ilyen frizurával az utcára? Ezek max. egy modellnek jók, aki végig vonul a szinpadon. A minden napokra nem jó, semmi természetesség nincs bennük.


Én azt szeretem, ha egy hajnak jó a formája, elég hajmosás után megfújni a hajszárítóval, nem túl beállított, nem merev, stb.

34. Channa* (válaszként erre: 32. - Andilaci)
aug. 28. 08:12

Én az unkanővérem lányával vagyok itt;)

Egyszer levágta a hajamat, többet nem kérek belőle.

Annyit csinál, hogy levágja egyenesre a hajvégeket, majd megszárítja és a szárítással leplezi a jó vágás hiányát. Aztán megmosom és én sehogy nem tudom olyanra szárítani, amit szeretnék.


A mostani fodrászok azt sem tudják, hogy kell ritkítani a hajat, nekik a hajtépés azt jelenti, hogy belecsipkednek a hajvégbe, nekem meg azt, hogy szép egyenletesen levékonyítja a hajat ott, ahol a frizura megkívánja...

33. globus (válaszként erre: 13. - Channa*)
aug. 28. 08:02
Nem tudom miért érzek így, nekem mindegyik modellhez illesztett frizura kissé "merev", olyan eszelős benyomást kelt viselőjéről. Sehol semmi lazaság, kóbor tincsek, szélfútta lehetőség, kérem szépen, itt vigyázzba kell állni 🙂 Volt régen az a Marcell hullám, vagy mineve, az volt hasonló: csak így állhat, sehogy másképp.
aug. 28. 08:02

Én nem az a fajta vagyok akinek minden fodrász jó éppen,bemegyek egy fodrászhoz és kész.Naaaa nem.

Tudjon vágni,szárítani,festeni.A b.nöm pont ilyen csalódás volt Nekem.Mai napig fodrász,üzlete van.De ennek ellenére én nem is járok hozzá.Nekem nem tetszik a munkája,eleve nem tüzi fel a hajat ha vágja.Csak nyirbálja:) Na ettöl kész vagyokl!!!

De a barátságunk még tar tettöl függetlenül.

Vannak emberek akik ezért pénzt adnak,ezért a "szar" munkáért.

31. fincsi5 (válaszként erre: 13. - Channa*)
aug. 28. 07:41

Az 5.-et én reggel produkálom, kb. így kelek fel. D

A 8-as tetszik.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook