Flörtölés érintésekkel (beszélgetés)
Ááááá, nem hiszem:D
Az előbb írtam a kollégákról és ismerősökről. A férjem teljesen máshogy érint meg, bár ez már nem flört, hanem az érzelmek játéka:D
Hát nem tudom milyen beszélgetés az, amikor a lábadat megfogja valaki....
Pl. ülsz a kollégád mellett és dolgoztok, feláll, megpaskolja a combodat és közli, hogy innen már neked is megy. Ez nem flörtölés.
Más helyzetet nem igen tudok elképzelni beszélgetés közben lábfogdosásra. De lehet csak az én fantáziám szegényes.
Vannak emberek, akik kényszert éreznek arra, hogy bármilyen jellegű beszélgetés során végig fogdossák az embert. Én az ilyenekre rászólok. Persze lehet azért, mert nem igen szeretem, ha hozzámérnek, azaz nem mindegy, hogy ki ér hozzám.
Persze az megint más, amikor bármelyik fiú kollégám viccesen benyúl a nyakamhoz a hideg kezével:D Vagy én is megérintek kollégát, mert mutat magán valamit. De nem flörtölök velük, ez más. Jó lenne többet tudni, erről a bizonyos érintésről/beszélgetésről, mert így véleményt írni nehéz.
A kéz érintés sem mindig flört. Nekem már sok fiú kollégám, sőt nő ismerősöm is megfogta a kezem és még azt is mondta, hogy milyen szép kezem van. Persze én ezt nem így látom, de sokan annak látják a kezemet és persze egyik sem akar tőlem semmit.
Derék: ez is attól függ, hogy előtte és utána mi történik. Rengetegszer megtörtént, hogy "rossz" helyen álltam és fiú kolléga megfogta a derekamat és eltolt, hogy elférjen. Sőt, nem rég azt mondta az egyik, miközben megszagolta a nyakamat, hogy milyen jó illatom van:D
Persze ezekhez az is hozzátartozik, hogy 5-6 éve ismerjük egymást, így belefér, de pl. egy új kolléga már ugyan ezt nem teheti meg...
Én nem nagyon szoktam természetesn viszonozni, esetleg csak annál az egynél, aki tetszik, de ott sem viszem túlzásba.
Érdekes, de a lábamat érintik meg a legtöbben beszélgetés közben és mindig elgondolkodom rajta, hogy tudatos-e, vagy csak reflexszerű és nem jelent semmit...
Kéz érintése minden esetben az? Akkor is, ha valmilyen indokkal megfogja csak, pl. hogy megnézze hideg-e?
És a derék, ha nem állunk közel egymáshoz és elkerülhető lenne? Vagyis úgy mond valamit, hogy közben megfogja a derekamat?
Egészséges ember, tudja kezelni a dolgokat, mi az ami flört, mi az ami ennél több, valamint mi fér bele egy baráti érintésbe.
A google segítségével találhatsz sok információt egyébként.
Elég annyit beírni a keresőbe (érintés, vagy férfi érintése) több oldalnyi tudományt tehetsz magadévá, a témában. :)
A flortoles nem a fenek, comb es ...erinteset jelenti. Az mar kicsit mas kategoriaba tartozik. Szep is lenne ha ebbolnallna a flortoles. :O
A flort tobbfele lehet, erintes, szemezes, apro bokok egyutt, de kulon kulon is. A flortoles szavakkal intelligencia kerdese sztem. Van olyan csavo aki viragnyelven fogalmaz, a masik meg csak annyit bir kinyogni h de megb..sznalak xd fugg attol is h a no mire fogekony, a pasi ha ugyes erre raerez es ennek menten halad ;)
Nekem bevallom, még néha jól is esik, eddig zártabban éltem, mint mostanában és jót tesz az önbizalmamnak.
Igazából van egy ismerősöm, aki miatt (is) kíváncsi vagyok a jelzésértékű érintésekre, mivel nem tudom eldönteni, hogy akarna-e valamit és nekem nagyon tetszik. Megérint néha, mindig mosolyog rám, de nem tudom...
Egy biztos, a mell, fenék és a "macska" érintése nem baráti. A combod közé se fognak barátságból benyúlni.
Ezeket nem szokták tanítani, de az ember valahogy jó esetben érzi, meddig tart az intim zónája.
En nem hagynam hogy egyre tobb ferfi erintsen meg itt-ott, nekem ez nem jon be.
De szerintem erezni lehet az illeton hogy mik a szandekai.
Nem tudom...én elég közvetlen embernek tartom magam. Gyakran érintem meg az embereket beszélgetés közben, minden hátsó szándék nélkül. :)
Azért szerintem ha egy férfi flörtöl veled, és úgy érint meg, azt észre lehet venni. A hangjából, vagy arról, amiről épp beszél...stb.
A flörtölés - úgy gondolom, - több apró, kedveskedő gesztus együttvéve.
Aki a lábadat fogdossa - és nem orvos, vagy cipőárus :) - már elég gyanús...
De talán erre már talán Te is rájöttél.