Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Fincsi kaják / avagy mit hogy kell megfőzni? Mi kell hozzá? fórum

Fincsi kaják / avagy mit hogy kell megfőzni? Mi kell hozzá? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
2012. máj. 31. 07:52

Nagyon szerte ágazó lehet a téma.

Nagyobb mennyiségben meg vett disznócombot pl: sok mindere lehet be osztani.

Először körül nézzük a hús darabot és a sallangokat levágjuk, ebből darálhatunk is vagy pörköltnek félre tesszük.

Szép szeleteket vágni belőle, lehet rántani, natur szeleteket sütni.

Ha nagyobb darabot egybe sütni.

2012. máj. 31. 07:27
Szerintem is főzőcskézz bátran, ha van rá időd és energiád!!! Sokkal jobb, mint amit készen veszel (na jó nem biztos hogy elsőre is jobb, de később jobb lesz :-D) és engem mindig elfog a büszkeség ha valamit először készítek és még jól is sikerül.
6. mh07
2012. máj. 31. 07:02

Mindenképpen olcsóbban jössz ki, ha otthon főzöl.

Ált. 800-1000 Ft között vannak a kész ételek, annyiért közel egy kg húst veszel, ami egy személynek min. két különböző ételre elég és 2-3 napig van kajád!

A receptek keresésére javaslom a netet, főként olyan főzős oldalakat, ahol értékelések és vélemények is vannak. Az elolvasva azonnal kiderül, hogy hogyan ízlett másoknak, érdemes-e kipróbálni.

Direkt kérdés esetén szívesen segítek.

2012. máj. 31. 06:18

Olcsóbb és jobb ha magad főzöl,mert legalább tudod,hogy mi van benne és tuti friss.

Recepteket meg minek írjunk,hiszen a hoxa recepttára nagyon jó,de ott a net és egyből kinyílik a világ.

2012. máj. 31. 04:50

Jah és szerintetek hogy a jobb?:

Ha hordatnám kaját valahonan

vagy pedig ha maga csinálja az ember? :D

jo tudom a kaja hordásra azt mondjátok kényelmesebb mert nem kell vele pepecselni, csak hát nem biztos hogy az ember megtudja venni mindennap készen a kaját// jah és nem kell gázt fizetni...// bár szerintem bele építik a kaja árába :D :D

vagy ha maga csinálja az ember akkor pepecselni kell vele de viszont van hogy olcson kifog az ember ezt-azt :D// itt viszont fizetni kell a gázt :D//

Várom az ötleteiket/véleményeiteket :D :D

2012. máj. 31. 04:47

pl: a farhátat hogy kell megcsinálni pörköltnek, vagy tölteni vagy tudom is én stb :D :D

galuskát hogy kell stb :D

2012. máj. 31. 04:46

Jöhetnek ide akármilyen receptek, levesek is, de jobban olyan kaják amik laktatosak, olcso drága amilyet csak tudtok :D :D

Én idáig ezeket tudom megfözni:

rántota,sárgaborso fözelék krumplival, vagy krumpli kelkáposztával rántásal :D :D, fött tojás, tükörtojás, rizs,bab,sült krumpli, krumplis tészta, paprikás krumpli, asszem kb idáig ilyesmiket tudok megfözni :D :D

szal szerintem nem is állok olyan roszul :D

2012. máj. 31. 04:43

Sziasztook!! :D :D

Gondoltam nyitok 1 ilyen forum részt is :D :D

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook