Fiatalon szeretnék anya lenni. (beszélgetés)
azt nem tom mit vegyek a férjemnek
valami nagyon tuti kávét fogok venni, valami különlegességet
szerinted ciki
sajnos nem lehet venni neki semmit mert meg van mindene ami meg nincs azt megveszi vagy nincs is rá szüksége
és imádja a finom kávét
na akkor neked sem jó a napod?
amúgy hogy vagy?
ÁÁÁhhhhh tiszta ideg vagyok!
Takarítanom kéne de hisztiznek a kutyák, nem lehet velük bírni, közben mindjárt megérkezik a barátnőm, utána meg egy másik...
sziasztok
na megvolt a zh, nem volt könnyű de ki lehetett bírni
ki, hogy van?
HELLÓ CSAJOK NEKEM NEM MEGY NAGYON MOST A TANULÁS, HOLNAP MEG MAJD EGY JÓT KÖNYÖKLÖK AZ ASZTALON, MEG VAKAROM MAJD A FEJEM
JÓÉJT NEKTEK CSAJOK
MEGYEK MÉG 1X 2X ÁTOLVASOM MEG KIVASALOM A HOLNAPI RUHÁM
köszi
most tényleg megyek kicsit tanulni
jaj ne
és mekkora a helység?
jaj tényleg te kozmetikát akarsz nyitni
de jó?
Itt vagyok csak el kellett szaladnom közben pár helyre.
Nekem az exem anyukájával volt nagyon jó a kapcsolatom, egy tünemény az a nő. Csak sajnos a fia már nem annyira kedves mint az anyukája. Rá kellett jönnöm, hogy nem lehet egyszerre minden tökéletes...
Szüleim jól kijönnek a párommal, csak én nem jövök ki velük mert még mindig kisgyerekként kezelnek és mindenbe beleszólnak.
Nem tanulok már, júniusban végeztem.
Azért nem dolgozok még mert itt vannak a kiskutyák és én vagyok az aki foglalkozik velük, nem hagyhatom itt őket egész napra mert etetni kell meg takarítani utánuk, stb.
Pedig már be van rendezve a kozmetika, már csak ki kell váltani a papírokat és indulhat a buli.
azt kell mondjam, hogy majdnem mindig, de mindig megmondjuk ha nem értünk egyet valamiben, és aztán megbeszéljük, hogy ugyazazt mondtuk csak másképp
nekem sikerült megtalálnom az igazit, teljesen kiegészítjük egymást, és teljesen megőrülök érte, pedig néha jobb lenne ha nem mert én állandóan csak pusziznám, de tudom, hogy nem lehet
az anyósommal sincs különösebb gondom, pedig szomszédok vagyunk
nagyon sajnálom, hogy ilyen a kapcsolatod az anyóssal, mert az fontos egy férfinak, hogy a 2 általa legjobban szeretett nő kedvelje egymást
és a te szüleiddel mi a helyzet?
meddig tanulsz?