Hát ugyebár idén (talán nemsokára) eljegyzés lesz, és apumnak nem tetszik az,h gyorsan belevágjunk egy lakás vásárlásba még idén, ezért gondolkodunk azon, hogy jövő tavasszal vagy nyáron össze lehetne házasodnunk és utána lehetne lakást vennünk. És így végülis az már nincs is olyan messze, apumnak is talán megfelelő lenne - nem szeretnék haragot, meg addig is gyűjtögethetnénk a pénzt, ami a mai világban nem mellékes dolog.
Annyira szörnyű, hogy így szétesnek a családok. Én már rég megfogadtam, hogy az én gyerekeimnek normális nagyszüleik (persze ez anyuékon is múlik), szüleik, az unokáimnak is normális nagyszüleik lesznek/leszünk. Szerintem nagyon fontos a család. Főleg a mai világban, amikor nap mint nap stresszel mindenki pénz, munka, számlák, hitelek miatt. Szerintem nagyon fontos, hogy legalább a családi háttér legyen biztos.
Az igen! Bár meg sem lepődök, mióta én elköltöztem, szinte nem is látom őket. Persze én vagyok a rossz unoka (ő jelentette ki, hogy ne menjek a névnapjára, mert egyszer el kell kezdeni...), hogy nem keresem!
nem, semmit.2 hete derült ki, mert a mensim összevissza van. vagyis megvan normális 28 naponta, és közben is.most pl. 17-én megjött és normális volt 4 napig, aztán azóta minden nap 1-2 cseppnyi. többnyire barna.
szóval ezért mentem dokihoz, aztán ezt látta.de valószínű, h a mensizavar lelki eredetű, mert volt egy autóbalesetem.