Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Fetasajtos paradicsom, olajbogyóval recept

Fetasajtos paradicsom, olajbogyóval recept

Elkészítési idő 20 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Fetasajtos paradicsom, olajbogyóval hozzávalói:
paradicsom
fetasajt
olajbogyó


A Fetasajtos paradicsom, olajbogyóval elkészítési módja:
Személyenként egy közepes paradicsomot megmosunk, és 3-4 részen bevagdossuk(függölegesen, mint a legyezőt), de úgy, hogy a paradicsom ne essen szét! A fetasajtot, és az olajbogyót vékony szeletekre/darabokra vágjuk, és ezt paradicsom bevagdosott részeibe dugdossuk. Tegyük hűtőbe 1-2 órára, és utána jóízűen megesszük. Jó étvágyat!


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A fetasajtos paradicsom, olajbogyóval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook