Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Fetás padlizsánkrém recept

Fetás padlizsánkrém recept

A Fetás padlizsánkrém hozzávalói:
2 db padlizsán

15 dkg feta

2 db lilahagyma

5 gerezd fokhagyma

pici mustár

bors

olívaolaj


A Fetás padlizsánkrém elkészítési módja:
A padlizsánt megmosom, picit megszurkálom, és alufóliával lefedett sütőrácson megsütöm (180 fokon). Közben a hagymát és a fokhagymát felaprítom, olívaolajon megfonnyasztom, majd a megsült, meghámozott padlizsánt is hozzáadom, picit együtt sütöm. Ezután turmixgépbe teszem, hozzáadom a feta sajtot, a mustárt és a borsot, összeturmixolom. Hűtőbe teszem, és pár óra múlva, mikor összeértek az ízek, piritóssal és zöldségekkel tálalom. Jó étvágyat hozzá!


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A fetás padlizsánkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook