Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Festékrétegek közé (3-4 milliméterre) beszívódó/megkötő anyagokat keresek! Milyen ilyen (alapozó talán?) anyagokat lehet ma vásárolni? fórum

Festékrétegek közé (3-4 milliméterre) beszívódó/megkötő anyagokat keresek! Milyen ilyen (alapozó talán?) anyagokat lehet ma vásárolni? (beszélgetős fórum)


5. libikóka (válaszként erre: 4. - Lady Lavender)
jún. 21. 08:35
Biztos glettelik
jún. 20. 23:01

Volt valaha ázás a falon? Mert ha igen, lehet hogy olyasmivel kezelték, mint az olajfesték. Azt kapirgálni tré.és az újradestés után megint foltos lesz a fal.

De amúgy miért nem csiszoltok? A hepe-hupás fal csúnya lesz. Csiszolni mindig kell, ha öreg száz éves egymásra csak rákenyt festéket szedték le.

Még ha bérlitek is megéri a csiszológépet használni, mert léccel csinálni oltári utálatos meló. Meg gyakorlat nélkül ronda lesz. Egy géppel meg egy tini is le tud rendesen gyakni egy hajót is.

3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 20. 11:23
A festék boltban tökéletes tájékoztatást kapsz,,ez a biztos.
jún. 20. 10:57

Mélyalapozó, glett, mélyalapozó, új festékréteg.

Ez a menet.

jún. 20. 10:07

Vannak olyan részei a szobának, melyben egészen könnyen jön le két-három festékréteg szárazon a kaparóeszközzel.


De amikor folytatnánk tovább a kaparást, ott már közepes erősséggel (tehát erőhatással) jön csak le, viszont azért az is lejön.


Gondolom ezt meg kellene kötni, stabilizálni, hiszen ez már nem jön le olyan könnyen - erőt kell kifejteni - de azért ez is úgymond kicsit lejön, ha erősebben kaparjuk...

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook