Férjemnek szerelmet vallott az egyik kolléganője. Mit tegyek? (beszélgetés)
Hát aki titkolózik, az takar valamit.....
Valószínű, elkezdődött közöttük valami kapcsolat.Állj a sarkadra és beszéljétek meg komolyan, végérvényesen.
Hát nagyon sajnálom ... de ez elég egyértelmű.
Téged is és kolleginát is hülyíti. Talán azt hiszi, ha a sztori 1 részét elmondja neked, akkor minden rendben és ő korrekt, pedig nagyon nem.
De akkor minek a titkolózás? Ezt a kérdést már feltetted neki?
Megkérdezted konkrétan miről smseznek? leveleznek?
Igenis azt mondanám mutassa meg. Nem akarja? Akkor döntse el mit akar, téged vagy a titkolózást.
Én nem várnék a helyedben túl sokat. Ebből ha most nem is de nagy valószínűséggel megcsalás lesz a vége mert egyértelmű, hogy elindult már köztük valami.
Én ha a páromat megkérem, hogy mutasson 1 sms-t vagy egy emailt zokszó nélkül megteszi.
Hát ha rákérdezek mindent beismer, nem is tagadja, sőt ideges se lesz tőle. Minden ilyen alkalommal elmondja, hogy engem szeret, és velem akar lenni.
De akkor minek a titkolózás?
Ezek alapján nem kevés okod van féltékenynek lenni. Sajnos minden jel arra mutat, hogy elkezdődött köztük valami. Ugyan ez volt nálunk is.
Nem ismert be semmit, sms-ek, hívások, de nincs köztük semmi...persze.
Kedves fórumozok!
A segítségeteket kérem, illetve tapasztalataitokat várom a következő szituációval kapcsolatban:
Friss házasok vagyunk a férjemmel, de körülbelül 2 hónapja még az esküvő előtt az egyik kolléganője beismerte neki, hogy vonzódik hozzá, annak ellenére, hogy neki is van párja ráadásul ő is szintén azon a munkahelyen dolgozik ahol ők. A párom érezhetően ezt nem tudta kezelni, látszott, érződött rajta, hogy bántja az eset. Őszinte volt velem elmondta az egész esetet, és azt is, hogy ő ezt mindenképpen meg akarja beszélni a hölggyel, mert nem szeret rosszban lenni senkivel ( viszont itt elkövetett velem szemben egy nagy hibát, amiből elindult bennem a féltékenykedés,azaz beismerte, hogy ha én nem lennék neki, nem mondott volna nemet a lánynak, mert kedves aranyos, szimpatikus lány). De ha őszinte akarok lenni ezen még túl is tettem volna magam. Viszont feltűnt, hogy az utóbbi időben titkolózik,és a telefonszámla alapján ( nem nyomoztam egyszerűen az én nevemen van és megnéztem a számlákat, ahogy minden hónapban, és feltünt, hogy sokat sms-ezet, viszont nem velem az biztos),ekkor beismerte hogy sms-eznek, viszont szégyellem magam de meg szerettem volna nézni, hogy miről beszélgetnek, de nem tudtam mivel kitörölte őket. A másik furcsaság, hogy eddig nem voltak titkosak a másik előtt a belépési kódjaink, bármikor bármelyikünk megnézhette a másik levelezését vagy bármit, de ő megváltoztatta őket. Nem tudom ezt az egészet mire vélni, mivel ő beismeri, hogy leveleznek, de ha semmi lényegesről nem beszélnek miért kell eltitkolni? Sosem voltam féltékeny típus,sose nézegetem semmijét, mivel 100%-ig megbíztam benne de most rossz érzésem van. Nem tudom mit csináljak?
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Sötét titka a férjemnek
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- A férjem legjobb barátja szerelmet vallott. Mit tegyek?