Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Férfiak összeköltözés előtt és után fórum

Férfiak összeköltözés előtt és után (beszélgetős fórum)


1 2 3
88. SZK207
2009. jún. 23. 12:22
A párom szerint az összeköltözésünk előtt sokkal jobb volt minden... Hát persze. Mert csak este találkoztunk, szerelmeskedtünk egész éjjel és csak a pozitívumokat éltük át. Miután összeköltöztünk jöttek az ezzel járó -időnkénti- mindennapi ügyek-"bajok"... Ehhez már nem volt kedve.
2009. jan. 9. 10:03

Én nagyon meg vagyok elégedve a párommal. Mi már 5hónapja költöztünk össze. Azt hittem, hogy milyen nehéz lesz egy lakás egyedül rendben tartanom, föleg, hogy egy pasi van a lakásban. De kellemeset csalódtam, mert nem rendetlen, segítőkész. Porszívozik, söpör, felmos, és néha mosogat. Vannak viták, de azok voltak akkor is mikor nem laktunk együtt. Nem volt még tányér törés(remélem nem is lesz)

Szóval az én párom úgyan olyan szeretni való, mint mikor nem laktunk együtt.

2008. dec. 22. 18:57
Elötte: fűt-fát ígérő, utána koszos gatyát ide oda hajigáló, el nem mosogató koszos "disznó" :D
85. Valaki2 (válaszként erre: 53. - 9a2354601b)
2008. dec. 7. 22:04

Érdekelne egy férfi véleménye,szerinted 23 éves pasitol egy lány elvárhassa azt h már tervezgesse az eggyüttélést és a családalapitást vagy még korai?Mi az ami ráveheti egy pasit az összeköltözésre, h feladja a "szabadságát"?

Ez nagyon érdekelne.

2008. dec. 7. 21:57
Sziasztok. A pasimmal már több mint négy éve járunk,mindketten 23 évesek leszünk és mindketten most fejezzük a sulit.Mi már voltunk összeköltözve de csak egy évig,most külön lakunk a suli miatt,hosszú történet.Nállunk is sokminden megváltozott amikor összeköltöztünk,pld. sokszor volt h apróságon összevesztünk h kinek mi a dolga,takaritás stb. Szerintem persze h ilyenkor jön rá az ember arra h valójában milyen is a másik,de szükséges a kompromisszum, a tolerancia,hiába a nagy szerelem, ezek nélkül semmit sem ér.Nekem az a bajom vele h kompi függő és még nagyon gyerek úgy érzem.Én már tervezek két évre előre h milyen lenne a közös jövőnk,de neki igy megfelel és nekem már nem,hisz mindég a szűleitől kell megkérdezni h mehet-e és h kap-e tőllük pénzt,meg ilyenek,tőllük függ és valahogy igy én is.Nem tudom h milyenk trükköt vessek be h motiváljam h minnél hamarabb befejezze a sulit h tervezhessük a közös jövőt,mert ez igy nekem nem jó,minden nagyon sztagnál,semmi sem történik,és ő azt mondta h neki igy jó,már arra is gondoltam h túl biztos a dolgában és valamit tenni kell ellene,féltékennyé tenni vagy nem tudom,a tanácsatok kellene.Előre is köszi...p.s. Már arra is gondoltam h talán idősebb pasival kellene járnom,akinek nincsenek ilyen problémái,szóval h már szövöget terveket és nem csak van és kész!
2008. aug. 31. 08:24

Rosszabb lett miután összeköltöztünk, alig láttam, dolgozott állandóan.

Nem tudtuk megbeszélni a problémákinkat, ezért hosszu huzás nyuzás után vége lett.

Még szinte gyerek voltam akkor.

Mindenkinek ajánlom én is h házasság előtt költözzenek össze, nem hiába van a közmondás, hogy "lakva ismered meg a másikat".

82. RLindi
2008. aug. 30. 12:05
Nem nagyon történt változás,ugyanolyan jó volt minden:)
2008. aug. 30. 12:01

Rosszabb lett.


Mindenkinek ki kellene próbálnia a házasságkötés előtt, milyen vele ÉLNI.

2007. okt. 15. 13:25
Egy kissé rosszabb lett az összeköltözés után, de megbeszéltük a problémáinkat, elvárásainkat stb. és azóta minden OK.
79. 4c35511f0b (válaszként erre: 78. - Cinka)
2007. máj. 15. 23:26
:)
78. Cinka
2007. máj. 15. 23:26
Nálunk csak jobb lett minden, igaz, előtte csak 2 hónapja ismertük egymást és azalatt személyesen találkoztunk háromszor :D
2007. máj. 15. 22:46
Érdekes, hogy sok negatív dolgot hallok,,, én nem tapasztaltam, hogy rosszabb lenne összeköltözés után bármi.Sőt!
76. mongi
2007. máj. 15. 22:44
Szinte változatlan.Szerelmes,figyelmes,bár mintha kicsit többet számítógépezne,mint régen.:-)
2007. máj. 9. 09:23
Az összeköltözés előtt,sokkal figyelmesebb,aranyosabb volt.A napokban beszéltünk róla.
2007. máj. 9. 09:01
:o)
73. helenhadsell (válaszként erre: 72. - 2c0bd9b733)
2007. máj. 9. 08:31
Kivancsian varjuk a véleményed néhany honap mulva :-)
2007. máj. 3. 11:32
Néhány napja költöztünk össze a párommal, úgyhogy még a rózsaszín felhő és a boldogság dominál...
71. rika (válaszként erre: 68. - 0c97fbb607)
2007. ápr. 26. 08:03
Szerintem igenis fontos, hogy ha az ember csinál valamit akkor a párja elismerje azzal, hogy nem teszi azonnal tönkre. Nekem igenis számít. Elvégre egész héten dolgozom SOHA nem érek haza este 7előtt a 7végét takarítással, főzéssel töltöm és igenis elkap a düh ha 10perc után megint rendetlenség van. És igenis elvárom, hogy segítsen 7végén elvégezni a házimunkát (ami az ő részéről nem nagy feladat mert csak a forszívózás az ő dolga), mert én is szeretnék valamikor pihenni. És nem gondolom, hogy emiatt kevésbé szeretném mint bármikor és azt sem hiszem, hogy ő úgy gondolja, hogy emiatt kevésbé szeretem. Ez kompromisszum kérdése.
2007. ápr. 26. 07:24

Szia!

Értem amit mondassz,és valahol én is ugyan ezeket mondom,azzal a külömbséggel,hogy én még az ágyba is beviszem a vacsorát,minden gondolkodás nélkül,ha úgy adódik.3 gyerek "szabotálja" a munkámat folyamatosan:DDDD),hidd el egy pár csepp víz a gyerekek tócsái után amit kilubickolnak,vagy egy pár morzsa az ágyban,nem oszt nem szoroz:D!

69. win (válaszként erre: 68. - 0c97fbb607)
2007. ápr. 26. 07:13

"Ha valaki együttél valakivel az azért LESZ,mert szereti azt a valakit,és őt is szeretik.Ha mégsem ezen alapul a kapcsolat akkor jöhetnek ezek a kérdések,amiket feltesztek,hogy tiszteli a munkámat,hogy proszívó után nem morzsáz le,vagy hazajön e a megbeszélt időben,vagy meg tesz e valamit ha megkérem rá....stb stb."


Elhamarkodott ítéletet mondtál ki, a "mégsem ezen alapul a kapcsolat" szöveggel! Én 11,5 éve imádom a férjem, és saját bevallása szerint Ő is hasonlóképpen érez irántam a mai napig! De ettől még igenis elvárom Tőle és Ő is tőlem, hogy a másik tevékenységét elismerje, megbecsülje. És ha az abban áll, hogy nem eszi le a friss ágyneműt, vagy abban, hogy én nam taposom össze az általa frissen elvetett füvet, attól még nem hiszem, hogy probléma lenne a kapcsolatunkban.

Nekem is fontos, hogy törődjek vele, és én is beviszem neki adott esetben a szobába az ennivalót, de az Ő törődése meg abban fog megnyilvánulni, hogy a tálcáN eszik, és nem annak félméteres körzetében.


Az együttélés kompromisszumokat követel, és az bizony szerintem abban is megnyilvánul, hogy az ember a továbbiakban tesz vagy nem tesz dolgokat, vagy alább ad ebből-abból. (Pl. Te nem folyatod az összes vizet magadról a fürdőszoba-szőnyegre, én meg elrakom mind a 35 pár cipőmet az előszobából, hogy legközelebb ne ess át rajta.)


És azt végképpp nem értem, amit a végére írtál a fenti mondatodnak: hogy "megtesz-e valamit, ha megkérem rá"???!! Ez probléma lehet???!!!! Ez a legnormálisabb dolog egy kapcsolatban! Nem utasítjuk egymást, meg nem is magunkban dühöngve csináljuk, hanem MEGKÉRJÜK rá a másikat, mert neki gyorsabban, jobban megy az a dolog, vagy egyszerűen csak jól esne a segítsége.

68. 0c97fbb607 (válaszként erre: 67. - Rika)
2007. ápr. 25. 16:35

Mi nem stimmel?Nem értem?Ha valaki együttél valakivel az azért LESZ,mert szereti azt a valakit,és őt is szeretik.Ha mégsem ezen alapul a kapcsolat akkor jöhetnek ezek a kérdések,amiket feltesztek,hogy tiszteli a munkámat,hogy proszívó után nem morzsáz le,vagy hazajön e a megbeszélt időben,vagy meg tesz e valamit ha megkérem rá....stb stb.

Akkor mondok egy példát,hogy érthetőbb legyek.

Hazajött a férjem a munkából,kis idő múlva,már az ágyban volt,mert muszály neki pihenni,hogy éjjel is dolgozni mehessen...Azt mondja-jajj úgy ennék valamit....

Én kimegyek a konyhába,tálcára teszem ami van és beviszem neki,minden kérdezés nélkül,csakis azért mert tudom ,hogy jól esne neki,és még egy nagy csókot is nyomok a homlokára!!!!!

Eszembe sem jut,hogy kitakarítottam,vagy ágyathuzatoltam és hogy ezt esetleg tönkre teheti,vagy ,hogy szabotálja a munkámat,mert nekem az a fontos ,hogy törődjek vele.És bizony ilyen apróságokkal tudok csak,nem ajándékokkal,és olyan dolgokkal amit csak a boltba lehet kapni.

Nekem ezt jelenti a szeretet,a szerelem!

(zárójelben megjegyzem azért,hogy amit ezekért a ki apróságokáért kapok....egy szerelmes,hálás pillantás,vagy hogy másnap elviszi a gyerekeket valahová,hogy én pihenni tudjak,vagy csak egy egy szó....bőven elég nekem ,hogy tudjam ,hogy értékeli amit a családunkkért teszek,hogy tisztel engem,és hogy szeret!)

67. rika (válaszként erre: 64. - 0c97fbb607)
2007. ápr. 25. 14:59

Komolyan azt akarod mondani, hogy téged nem zavar hogy dolgozol otthon mindent megcsinálsz egyedül és ez így jó?

Itt nekem valami nem stimmel. Mióta élsz együtt a pároddal? Dolgozol?

66. 9a2354601b (válaszként erre: 64. - 0c97fbb607)
2007. ápr. 25. 14:17
Az érzelmileg túlfűtött hozzászólásod kissé kioktató jellegű.
2007. ápr. 25. 12:08
"morzsálásait"*
2007. ápr. 25. 12:08

De hát miről beszéltek????Ha két ember szereti egymást,és nem csak elvannak egymás mellett akkor ezek nem is kérdések!!!!Akkor egyszerűen ,boldogan élnek egymás mellett,anélkül ,hogy egyáltalán ilyen dolgok szóba jönnének,hogy ki tesz többet a másikért?????

Az kutyafáját neki!!!!!Ha egy nő olyan pasival van együtt akit nem is szeret,és nem tudja elnézni a morzyálásait,a vizes fürdőszobaszőnyeget,akkor lépjen ki!!!!!

2007. ápr. 25. 11:52
Szerintem a figyelmességnek oda-vissza kellene működnie. Én azt mondom, a nő és a férfi egyenrangúak, egyik se különb a másiknál! Egyiknek sincs joga a másikat kihasználni.
2007. ápr. 25. 11:42
Engem a hideg ráz az olyan pasiktól, akik a nőket kiszolgáló személyzetnek nézik, akik az ő kényelmüket szolgálják. Már megbocsásson a világ, de a nők többsége ugyanúgy dolgozik a munkahelyén, az otthoni munkát pedig meg kellene osztani. Persze más a felállás, ha a nő nem dolgozik sehol. De ezzel se kellene visszaélni.
61. rika (válaszként erre: 57. - 0c97fbb607)
2007. ápr. 25. 11:42
myly: én nagyon szeretem a páromat, és meg is teszek neki majdnem mindent (azért ágyba nem kapja az ebédet). De néha jól esne ha én is megkapnám ezeket. Én is ledolgozom a 8 órámat (sokszor többet is) és nekem is jól esne ha azt mondaná ülj csak le majd én készítek vacsorát.
60. rika
2007. ápr. 25. 11:40
Nálunk elméletileg fel van osztva a melo. Ő porszívózik a többi az én dolgom. Inkább megcsinálom, mert ha rábízom sose készül el semmi. Főzni szeret és jól is főz csak nekem kell előkészíteni meg elmosogatni. igazság szerint ez nekem nem segítség elvégre a munka nagy részét így is megcsinálom, de legalább úgy érzi csinál valamit...:) Egy dolgot utálok a "majd megcsinálom" szöveget. Aztán még 2nap múlva sincs megcsinálva.
59. 0c97fbb607 (válaszként erre: 58. - Win)
2007. ápr. 25. 11:31
....balesetek mindíg történnek....:D)
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook