Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Férfi illat... fórum

Férfi illat... (beszélgetős fórum)

1 2
20. Titkoskert (válaszként erre: 18. - Pulcsis)
aug. 14. 13:43

Jájjj, félre ne érts!!

2 napja itt lógok, s nem lehetett nem észre venni.

19. 6b12a4f57f (válaszként erre: 9. - Holurt Waxhton)
aug. 14. 13:33
Rossz kezdet. Ha nem tetszik az illata, úgy érzem, hogy nem az én emberem... Kiábrándító.
18. Pulcsis (válaszként erre: 15. - Enissa)
aug. 14. 13:27
Már Te is szeretsz? 😂
17. Kacsahercegno (válaszként erre: 16. - Kacsahercegno)
aug. 14. 13:20
Plusz szerintem sokkal jobb pont hogy olyan ruhát, frizurát, parfümöt, bármit viselsz, ami neked tetszik, a te személyiségedhez illik, mint olyat amivel valamilyennek próbálsz tűnni, amilyen nem vagy.
16. Kacsahercegno (válaszként erre: 9. - Holurt Waxhton)
aug. 14. 13:18
Nem tudom, más nők hogy vannak vele, de nekem egy randin a fontossági sorrend az lenne hogy 1. ne legyen egy krípi sorozatgyilkos benyomású illető, 2. ápolt legyen. Az hogy van-e rajta parfüm, és ha igen, milyen... hát, sokadrangú. Plusz ha valaki nagyon szimpatikus, akkor lehet hogy a legalapabb axe akármivel van befújva, de azt fogom gondolni hogy úristen de jó illata van. De ez csak én vagyok, lehet valaki pont egy jó parfümtől indul be 🤷‍♀️
15. Enissa (válaszként erre: 9. - Holurt Waxhton)

"Ha nekem tetszik, de a hölgynek nem, az nem jó kezdet."

Biztos nem ez lenne a legfontosabb számomra, ha minden egyéb meg stimmelne. Majd alakítanám az ízlését.

De majd jön Pulcsis, s megsúgja a tutit. 😊

14. Flóra76 (válaszként erre: 12. - Holurt Waxhton)
EDT jobb szerintem
aug. 14. 13:08

Annyira nem tudom, hogy miket használnak a fiúk körülöttem, de szerintem nagyon megtalálták a hozzájuk illő illatokat.

A férjem, mivel már elég klasszikus, ezért ő a klasszikus illatoknál marad mindenben, azaz szappan, arcszesz, dezodor, parfüm. Arcszesz neki a legjobban a Denim vagy Brut áll, dezodorban Brut, AXE valamelyike, Parfümben pedig a Derrickhez hasonlóak. Van ami már nem kapható, de mindig ezekhez hasonló illatokat keres...

A fiam viszont az édesebb illatúakat szereti és neki azok is állnak jól. Néha magára rak az apja valamelyik kencéjéből, de egy kicsit sem illik hozzá.

A bátyám pedig egy kettő közötti illatokat részesíti előnyben.

Lehet, hogy nem csak a közvetlen közelükben lehet érezni az illatukat, de szerintem, ha jól meg van választva, akkor nem zavaró egy kicsit sem;)

12. Holurt Waxhton (válaszként erre: 11. - Flóra76)
aug. 14. 13:06
Ismerem, valóban jó. EDT, vagy EDP? Teljesen más a két illat, a tartósságról nem is beszélve.
aug. 14. 12:58

A izzadt testszagnál tényleg minden jobb!

Egyébként valamilyen kellemes tusfürdővel frissen letusolt pasiknak van a legjobb illata!

Parfümök közül pedig az Azzaro Chrome a favorit nálam, persze módjával és nem fél üveggel egyszerre.

10. 6b12a4f57f (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
aug. 14. 12:57
Szerintem a Nivea férfi tusfürdők annyira jó illatúak, hogy alkalomadtán én is használom őket. :D
9. Holurt Waxhton (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
aug. 14. 12:56
Igen itt van a dilemma. Első randikor mit fújjon magára a férfiember. Ha nekem tetszik, de a hölgynek nem, az nem jó kezdet. Ilyenkor szokott az ember a jól bevált klasszikusokhoz nyúlni (BOSS Bottled), de ez már nekem uncsi. Egy megfelelően kiválasztott illat csodákra képes.
8. Holurt Waxhton (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
aug. 14. 12:52
Nem túráztatom magam, semmi probléma ezzel, csak ma reggel bejöttem az irodaházba, és a harmadik emeletig érezni lehetett a "férfi" illatot az egyik irodából (ott csak férfiak vannak). Ezért kérdeztem meg, hogy álltok Ti nők a nőies férfi illathoz. Tehát ezek szerint nincs vele baj.
7. ee0264bae8 (válaszként erre: 1. - Holurt Waxhton)
aug. 14. 12:49
Bármilyen parfümillatot üdvözlök egy férfin, - az ápoltság kellemes érzését kelti bennem - csak testszagú, izzadt, egyszóval büdös ne legyen!
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Holurt Waxhton)
aug. 14. 12:30

Csak mellékesen jegyzem meg nem mindig a nagyon drága a kellemes illat.

Vannak amikor a saját márkás termékek, valami drága márkát rejtenek.

5. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Holurt Waxhton)
aug. 14. 12:23

Ezzel meg egyszerűen nem kell foglalkozni, nem te vagy a célközönség. Ha annak van számodra kiábrándító illata, akivel randizol, az probléma, de hogy más férje mit ken magára az nem az én dolgom. 😅 Kár ilyeneken túráztatni magát az embernek, nem vezet sehová. Más kb. idegen ember milyen ruhát hord, mit eszik, mivel tölti a szabadidejét.... Ezekre rengeteg energiát lehet elpazarolni feleslegesen.

Én pl. kifejezetten bántónak találom a férfi illatú tusikat, parfümök nagy részét, sokkal jobb ha egy pasinak olyan kellemes tiszta illata van, mint ezek a szúrós mindenféle cuccok.

4. Holurt Waxhton (válaszként erre: 3. - Kacsahercegno)
aug. 14. 12:14
Hát.. nem tudom. Az egyik kollégám a felesége tusfürdőjét használja, mert tetszik neki az illat. Számomra kiábrándító reggelente bejönni, még szerencse, hogy nem parfüm és pár óra múlva köddé válik ez az illat. Nem azt mondtam, hogy a férfias illattól férfi a férfi, de azért na.... Már így is az az érzésem, hogy semmi férfiasság nincs a férfiak egy részében.
3. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Holurt Waxhton)
aug. 14. 12:06

Ha bárki úgy körbefújja magát, hogy fulladoznak körülötte, az taplóság. Pont. Felőlem mindenki fújja be magát amivel szeretné, csak ne kapjak tőle migrént, soha eszembe nem jutna ilyen, hogy egy férfinek miért van virágillata meg nem férfias :D Egyik volt pasim imádta ezeket a leggyümölcsösebb, virágosabb tusfürsőket meg kencéket, egyáltalán nem volt tőle kevésbé férfias, sőt, nekem vonzóbb is egy férfiban, ha felvállalja hogy szereti az ilyesmit, mint akinek annyira törékeny a maszkulinitása, hogy még fogkrémből is a férfiaknak brandingeltet veszi. :D Nem itt kezdődik a férfiasság meg a nőiesség szerintem.

Mellékszál, de ma ahogy felszálltam a metróra reggel, olyan elképesztő szúrós izzadságszag csapott meg, hogy annál pl. bármilyen parfüm jobb lett volna. :DD

aug. 14. 12:05

Az enyhén édeskés, dohányos illatok jönnek be. Ami nekem tetszik, hazánkban nem kapható. Szaúdi.

Nem keverendő a büdös bagóval, nem dohányzom.

aug. 14. 11:54
Szeretném megkérdezni tőletek nőktől, hogy mi a véleményetek arról, amikor egy férfi úgy körbefújja magát parfümmel, hogy kb. két méter átmérőben mindenki fulladozik. Ráadásul ezeknek a mai parfümöknek a nagy része édeskés, virágos, ami szerintem egyáltalán nem férfias. Én nagyon szeretem az illatokat, ha egy nőhöz illik az illat amivel befújja magát, az nálam tíz pont. De ezek a férfiatlan illatok.. Vagy velem van a baj, nektek tetszenek ezek az illatok? Milyen illatokat szerettek a férfiakon? (Itt most nem a TESCO-s illatokra gondolok)
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook