Férfi illat... (beszélgetős fórum)
Jájjj, félre ne érts!!
2 napja itt lógok, s nem lehetett nem észre venni.
"Ha nekem tetszik, de a hölgynek nem, az nem jó kezdet."
Biztos nem ez lenne a legfontosabb számomra, ha minden egyéb meg stimmelne. Majd alakítanám az ízlését.
De majd jön Pulcsis, s megsúgja a tutit. 😊
Annyira nem tudom, hogy miket használnak a fiúk körülöttem, de szerintem nagyon megtalálták a hozzájuk illő illatokat.
A férjem, mivel már elég klasszikus, ezért ő a klasszikus illatoknál marad mindenben, azaz szappan, arcszesz, dezodor, parfüm. Arcszesz neki a legjobban a Denim vagy Brut áll, dezodorban Brut, AXE valamelyike, Parfümben pedig a Derrickhez hasonlóak. Van ami már nem kapható, de mindig ezekhez hasonló illatokat keres...
A fiam viszont az édesebb illatúakat szereti és neki azok is állnak jól. Néha magára rak az apja valamelyik kencéjéből, de egy kicsit sem illik hozzá.
A bátyám pedig egy kettő közötti illatokat részesíti előnyben.
Lehet, hogy nem csak a közvetlen közelükben lehet érezni az illatukat, de szerintem, ha jól meg van választva, akkor nem zavaró egy kicsit sem;)
A izzadt testszagnál tényleg minden jobb!
Egyébként valamilyen kellemes tusfürdővel frissen letusolt pasiknak van a legjobb illata!
Parfümök közül pedig az Azzaro Chrome a favorit nálam, persze módjával és nem fél üveggel egyszerre.
Csak mellékesen jegyzem meg nem mindig a nagyon drága a kellemes illat.
Vannak amikor a saját márkás termékek, valami drága márkát rejtenek.
Ezzel meg egyszerűen nem kell foglalkozni, nem te vagy a célközönség. Ha annak van számodra kiábrándító illata, akivel randizol, az probléma, de hogy más férje mit ken magára az nem az én dolgom. 😅 Kár ilyeneken túráztatni magát az embernek, nem vezet sehová. Más kb. idegen ember milyen ruhát hord, mit eszik, mivel tölti a szabadidejét.... Ezekre rengeteg energiát lehet elpazarolni feleslegesen.
Én pl. kifejezetten bántónak találom a férfi illatú tusikat, parfümök nagy részét, sokkal jobb ha egy pasinak olyan kellemes tiszta illata van, mint ezek a szúrós mindenféle cuccok.
Ha bárki úgy körbefújja magát, hogy fulladoznak körülötte, az taplóság. Pont. Felőlem mindenki fújja be magát amivel szeretné, csak ne kapjak tőle migrént, soha eszembe nem jutna ilyen, hogy egy férfinek miért van virágillata meg nem férfias :D Egyik volt pasim imádta ezeket a leggyümölcsösebb, virágosabb tusfürsőket meg kencéket, egyáltalán nem volt tőle kevésbé férfias, sőt, nekem vonzóbb is egy férfiban, ha felvállalja hogy szereti az ilyesmit, mint akinek annyira törékeny a maszkulinitása, hogy még fogkrémből is a férfiaknak brandingeltet veszi. :D Nem itt kezdődik a férfiasság meg a nőiesség szerintem.
Mellékszál, de ma ahogy felszálltam a metróra reggel, olyan elképesztő szúrós izzadságszag csapott meg, hogy annál pl. bármilyen parfüm jobb lett volna. :DD
Az enyhén édeskés, dohányos illatok jönnek be. Ami nekem tetszik, hazánkban nem kapható. Szaúdi.
Nem keverendő a büdös bagóval, nem dohányzom.