Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
Na, akkor. Ha nem változik semmi...akkor így marad :D
Várunk vissza. Taknyosan be ne dugd ide az orrod....!!! pfff.....még hogy törölgetni a lázas homlokát.......
Tesó, mennem kell, szerintem lázas vagyok. Azért megkérdeznéd segíthetsz -e valamiben, mindig erről álmodoztam, hogy jön egy nővér, és néha babusgat?!!:))
Legközelebb csak akkor jövök, ha beléptem.:DD
Szép álmokat testvéreim, még a legkevésbé szentéletű bikinimodellnek is!:))
Tesó, észre sem vettelek. Ennyire súlytalan lettél?
Ha nem frissítek rá, talán el is vonulok melletted. Mondjuk nem is csoda. Ez nekem is fájt.:)
Tesók, tudjátok meg, ez már kirekesztés. ...mert a munka, és a kölkök fontosabbak, igaz? Akkor miért nem mondjátok a szemembe, hogy ne reménykedjek hiába....
Vége. Mára. Talán.
Annyira magasan röpültök, hogy nem is tudok csatlakozni. Csak ülök mint egy tök.....elütött....:DDDDD
ááááááááá....ez még nekem is fájt :DDD
Én sose voltam oda az alternatív zenéért, ezt a számot idén tavasszal ismertem meg, egy kocsmazenekar előadásában, hááát, odavoltam meg vissza ...:D
Aztán persze itthon meghallgattam az eredetit is.
Sose késő semmi, legyen ez a nap jelmondata!:DDDD
Minek? Mit minek?:))))
Jaj istenem, hányszor játszottam le ezt kazettás magnón, ronggyá gyűrte szalagot. Ugyanaz lett a sorsa, mint a Sziámi kazettáknak.:)))
Megértelek, azóta pityergek, mióta megírtam.:))
Igen, jó lesz az, de még bejegyzést sem mindig érdemelnek.:))
Amikor én jövök miért hal ki a fórum???
Ez véletlen, vagy célzott tevékenység?
Húúú, ez tényleg! De nagyon!
Ki is másolom egy mappába!
Mert ott mélyen belül éreztem én ezt eddig is, csak valahogy sosem fogalmaztam így meg ... hogy pocsolya, meg ilyenek ...
A belefeccölt energiám viszont csak pont annyi, amíg leírom egy hsz - ben, és már felejtős is.:)
Jól csinálom?:D
Én eddig sem ismertem a fórum közösségét behatóbban, így nekem nem tűnik fel konkrét személy szinte soha, de az nyilván mindig gyanús, ha egy újonnan érkező meglepően otthonosan mozog a fórumon, és túlságosan bratyizósra veszi a figurát.
Én a 3-ból kb. 2 évig azt sem tudtam, hogy létezik fórum az anyafórumaimon kívül(dermaroller, egyebek) :DD Mondjuk nem is nagyon érdekelt volna, szerintem. El voltak mentve cím szerint a böngésző gyorsítótárában, oszt annyi.
Itten meg jön valaki, és 1 óra múlva már jeleket küld boldog-boldogtalannak, több száz bejegyzést ír, korábbi beszélgetésekre reflektál, és mindenhol az ő nevét látod /mint amikor este ámokfutok, mert a testvéreim magamra hagynak :DDDD/...gyorsan akklimatizálódnak, na.:D
Köpni kell-pü!
Ha minden pillanatban azon szomorkodnánk, hogy mennyire sunyi és képmutató a minket körülvevő világ, gondolkodás nélkül az első ilyen elmélázás alkalmával belefojtanánk magunkat egy tetszőleges pocsolyába. Így minek alapon. Az életemben, egy bizonyos mozgástéren belül a játékszabályokat én hozom az értékrendem mentén, a tiédben te. Egyetlen elvárást támasztok magammal szemben, hogy ezeket engedmények nélkül betartsam. A többi körülményre nincs befolyásom, ahogy mások döntéseire sem, akkor arra minek pazaroljam az energiát. Te se tedd. :D
Ez be szép lett!Honnan ennyi bölcsesség????Vajon egyszer elapad majd a forrás??:)))))
További ajánlott fórumok:
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!