Felkavaró találkozás egy házas férfival (beszélgetős fórum)
Elképzelhető, persze, csak elég ritka.
Ha így van, és szerelmes lett, akkor az a megoldás amit lentebb írtam.
férfiben is megmozdult valami?
Igen,megmozdult,Fütyi bácsi volt az.
Őszintén: ezt a fórumot egy főként férfiak látogatotta portálon is el kellett volna indítanom. Kíváncsi vagyok ott mi lett volna.
Egyébként: sajnos úgy érzem, hogy "a megcsalt feleségek" kategória kattant rá leginkább a témára, és indulatból, dühből, és keserűségből irogatott fórumhozzászólásokat. Nem is lett volna ezzel baj, ha a feleség nyitotta volna a fórumot.
Aki meg próbált objektív maradni, és kicsit az én helyzetembe belehelyezkedni, annak nagyon köszönöm. Én indítottam a fórumot, és kértem tanácsot/segítséget. Az erkölcseim (bár lazultak átmenetileg a csók miatt), de köszönöm helyén vannak.
A férfinak szerintem egy csepp lelkifurkája sincs!
A következő lehetőségnél újra próbálkozik másnál!
Nem olvastam el a hozzászólásokat, de azt hiszem, átérzem a helyzetedet többé-kevésbé.
Mondjuk inkább kevésbé, mert nekem abszolút plátói a dolog :/
És az miért ne lehetne elvi síkon lehetséges, hogy a férfiben is megmozdult valami?
Mondom van csomó információm, és azóta is történtek dolgok. Tisztességes férjről beszélek, aki még csak bókolni sem bókol, és elmondja, hogy "észnél kell lennie".
De a szemében más láttam, mondatai is mást sugallnak. Nem belelátok, ezt érzem.
Miért ne lehetne elképzelhető, hogy a fórum inditójában megmozdult valami?
Egy estéből és csókból nem biztos hogy szerelem, dd miért hihetetlen hogy megmozdult valami?
De komolyan. Min alapul az a feltételezés, hogy a feleség csak "csóri" lehet?
Talán nyitott házasságban élnek. Talán a nej is csalja a férjét. Talán meg van engedve a pasinak.
Senki se tudhatja, de köpködni olyan vidám dolog a háttérinfók nélkül, nem? -_-'
Misaki Itó: ♥
Ne is...mi lenne velem nélküled?
Hijányoznál:)
Akkor mit szeretnél? Ha szerető leszel az csak annyit bizonyít, hogy az illető patkány, te pedig szívni fogsz.
Hagyd a fenébe, könyveld el, hogy beindultak a hormonjaid, és ennyi.
én azt nem értem, mi pusztította így az agysejtjeidet :) biztos akadna pár ember, aki azt mondaná, ha jó pasi, ki ne hagyd, élvezd a dolgot, amíg tart. de te nem tudnád ezt egy könnyű, élvezetes kalandként kezelni, ha már egy csók után pár héttel sírdogálsz és kombinálsz.
szerintem az lenne a fura, ha itt mindenki megértő lenne és tartaná a pézsét neked. te legalább látod, hogy a pasi simán félremegy, csóri neje biztos nem gondolja róla. mégis mire kéne biztatni téged? vagy azt kéne írni, igen, a pasinak biztos megvan minden oka félrehetyegni, és ha belemész, akkor ebből oltári nagy szerelem lesz? ha pár hét alatt semmire nem jutottatok azóta, akkor biztos lehetsz benne, hogy közel sem voltál rá olyan hatással, mint ő rád, akármit mondogatnak mások vagy egyáltalán
Huszonévesen nekem is volt nős pasim. Igaz, hogy csak plátói, de nem rajtam múlt.
Azért nem fogom magam elásni... ;) :P
Te szent ég!
Egy idősek vagyunk...Annyi különbséggel hogy én már felnőttem! /lassan a gyerekem lesz ilyen gondokkal tele../