Felkavaró találkozás egy házas férfival (beszélgetős fórum)
tyhúúha!!
Nem túl éles ez a kritika - övön alulinak érzem!!
Biztos minden hosszú kapcsolatról lehetne rosszat is mondani, hiszen egészen más együtt élni valakivel hosszú évekig, mint randizgatni párszor pár órára.
Nekem eleve fenntartásaim vannak olyanokkal, akik szidják a párukat, legyen az férfi vagy nő, és rá hárítanak mindent. De a normál emberkék nem is teszik. Legfeljebb egy közeli barátnak, barátnőnek panaszkodnak időnként, ha baj van, kiadják a mérgüket, aztán folytatják a napot. :)
Igen, ez nagy duma :) mindig ezzel etetik be a szerető-jelöltet... annyi ilyet hallottam már. Kötelességből elvenni :D jó poén, vagy mégsem? Egy normális, cselekvőképes felnőtt férfi nem tervez úgy egy életre valakivel, nem vállalja be azt, hogy vele él együtt, fekszik, kel, hogy ez csak kötelesség.
Nagyon jó kis szövegeket le tudnak nyomni egy kósza numeráért...általában a feleség szerintük frigid, elhanyagolt, ronda, a kapcsolatuk kihűlt stb. Fúj.
Ne legyél paranoiás, nyilván az ember az előrehozott fórumokra kattint rá, nem húsz évvel ezelőttiekre.
Csak mindig meglep, mennyire nincs az emberekben beleérző képesség. Egy férfi (és egy nő is) azt mond, amit akar, senkit nem kényszerítenek, hogy elvegyen egy olyan nőt, akit nem akar, nem szeret, csak mert "baleset" történik. Attól még fizetni lehet a gyerektartást, nevelni, szeretni a gyereket, de azért senki nem költözik, házasodik össze, nem a középkorban élünk. De az is gyakran történik, szerelemgyerek születik egy hosszú kapcsolatban, házasságban, aztán elromlanak később a dolgok, és elválnak.
Erre írtam, durva azért elhinni, meg még rásütni feleségre, hogy direkt felcsináltatta magát, és a pasi azért vette el meg él vele régóta.
Helyzetjelentés. Azzal a házas férfival nem találkoztunk többet, nem is beszélünk már. A bátyja, aki nekem kevésbé tetszik, bejelölt FB-on (Ő is házas...gyermekek stb.). Szóval a bátyus nyitott lenne kamatyra, de mivel elköltöztem, jó indok arra, hogy ne legyek benne.
Komolyan mondom, rég nem találkoztam olyan házas férfival, aki nem menne félre alkalom adtán...(Biztos vannak kivételek azért...pl. sógorom :)) Ha pedig nem megy félre, akkor bűn ronda, nem kell senkinek.
"a férfi egy szemét jószág, kinyalatná a seggét"
...na csak ezt szeretnám kikérni magunknak :)
Van ez kérem fordítva is.
1:1 a nemek harca
hm...
a férfi egy szemét jószág, kinyalatná a seggét is, ha ez megtörténik, akkor is kacsintgat, szerintem, nincs közöttük hiteles, csak még nem derültek ki a disznóságok... ettől persze, még szükség van rájuk, örüljünk, ha csak a kisebbik rossz fajtát kaptuk az élettől...
En most nem ertem.Elso talinal,mikor eleteben eloszor latta smarolnak? Mondjuk en megint konzervativ vagyok,tudom.
A masik,h ennyitol szerelmesnek lenni? Nem szabad,igy h tudod,h csalados ,alapbol el kellene felejtened. Nem is feltenni a kerdest,h mit tegy.
A harmadik meg az,h massal is ezt csinalja, most vagy kesobb,ugy szeresd..