Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Félek, hogy a szorongásom már testi tüneteket okoz. fórum

Félek, hogy a szorongásom már testi tüneteket okoz. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

jan. 2. 04:29
Egy kedves személy, aki közel áll hozzád, kedvességével, határozottságával oldja a szorongást. Próbáltad már?
dec. 28. 00:17
most kell lepned mig nagyobb baj nem lesz.egyel stesszoldo gyumolcsoket,pl.banant.vagy diot....stb.mozogj,mert ez is fontos esha kell szedjel vmi gyogynovenyt,mert annak nincs mellekhatasa es segit.
dec. 10. 20:21
Életedet te irányítod. Bátorság.
10. 55Judit (válaszként erre: 6. - Kristo_f)
dec. 10. 20:06

Bizony igaz. Ahol csikungoznak és taichiznak az emberek, ott is meghal mindenki. És ha egyetlen mozgásforma elég lenne arra hogy mindent gyógyítson, évezredek óta nem lenne szükségük a hagyományos kínai orvoslásra. Sajnos ez van. Viszont az tény hogy azok akik életvitelszerűen végzik ezeket a gyakorlatokat, azok között nagyobb számban élnek egészségben az emberek életük végéig. Legalábbis ezt olvastam. Magamon is érzem a jótékony hatásait, ezért ajánlom szeretettel másoknak is amikor meggyőződésem hogy bizonyos esetekben nagy segítség.

A jóga, a meditáció, a nagy séták, a futás, ezek is olyan tevékenységek, melyek csökkentik a stresszt, a szorongást. A titok: csinálni-csinálni-csinálni.

dec. 10. 19:35
Túl súlyos vagyok, nekem ne mond. Évek óta próbálom letenni a kaja függőséget. De amint egy rossz dolog ér, sérelem vagy bántás, újra többet eszek és sajnos "sokszor". Kitartást remélem egyszer meggyógyulunk.
dec. 10. 19:08
Igyál több vizet! (kiegyensúlyozó, stresszoldó)
dec. 10. 19:08

Fog. Szorongást kell csökkenteni. Jár el futni vagy bokszolni.

"Üss vagy fuss!"

[link]

6. kristo_f (válaszként erre: 3. - 55Judit)
dec. 10. 18:16

Meg ne sértődj, de te mindenre a csi-kungot ajánlod. Nem mindenre használ, sőt sokmindenre nem

Ahol ez a testedzés dívik, ott is halnak az emberek és van mozgásszervi betegség,gondolom

5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Ildi992)
dec. 10. 16:40
Sokszor mások hülyesége miatt leszünk idegesek. Engem már többnyire hidegen hagy, máshogy nézek itt is azokra akik a körmüket aggatják. Sajnálom őket.
dec. 10. 16:36
Mások hü@@@esége véget miért szorongsz?
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 16:35
Szorongsz, majd e miatt félsz, és a sort csak folytatódik. Vannak nagyon jó stresszcsökkentő mozgásformák, légzésgyakorlatok, miért nem teszel semmit? Nem kell megvárni hogy még rosszabb legyen!!!!
dec. 10. 16:33
Fog is, ebben biztos lehetsz! Mielőbb tegyél ellene, akár úgy is, hogy segítséget kérsz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook