Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Feketeszeder-habos torta recept

Feketeszeder-habos torta recept

A Feketeszeder-habos torta hozzávalói:
4 db tojás
1 (kis) pohár tejföl
1 pohár cukor
2 pohár liszt
1 pohár olaj
1 cs sütőpor
2 cs vaníliáscukor
1 kk szódabikarbóna

Krém:
1 Habpor
2 dl tej
1-2 marok szeder pürésítve


Feketeszeder-habos torta

A Feketeszeder-habos torta elkészítési módja:
Minden hozzávalót a tejfölös pohárral kimérünk és habverővel összekeverünk.
Sütőpaparral bélelt kapcsos tortaformába öntjük és előmelegített sütőben kis fokozaton készre sütjük.

A tejszínhabot előírás szerint elkészítjük, majd belekeverjük a gyümölcspépet.

Ha kihült a süti, 2-3-4 tortalapra vágjuk, megszabadítjuk a sütőpapírtól és megkenjük a lapokat habbal, visszatéve a formába. Teteje ízlés szerint friss szemekkel díszíthető. Fél óra múlva leveszük a kapcsot és a torta szeletelhető.



Kategória: Sütemények, édességek receptjei

A receptet beküldte: , júl. 12. 19:57
A feketeszeder-habos torta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook