Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Fejfájásra valami jó praktika? fórum

Fejfájásra valami jó praktika? (beszélgetés)

1 2
2012. okt. 21. 12:30

Nekem is azt mondta az orvos,ha érzem,hogy migrénes kezd lenni,este ne vacsorázzam,lefekvés előtt igyak 1 nagy pohár vizet,reggel szintén,ha jelentkezik a migrén,Apranax, Nospával!Most már elág az algópirin is nospával!De sok,legalább 2 l folyadék!(Mondjuk,nálam az mindig probléma volt)

Minél előbb gyógyulj meg,szép vasárnapot!

8. syria (válaszként erre: 6. - Sirga)
2012. okt. 21. 12:29

Így igaz! Egy szem fájdalomcsillapító mellé két szem No-Spa.

Bár a legjobb lenne az okot kideríteni.

2012. okt. 21. 12:28
Algopirin inkecijó.
2012. okt. 21. 12:19

Ha gyógyszert veszel be, vegyél be hozzá No-Spat is!

Egyébként azt javaslom, masszírozd ott, ahol fáj!

Jobbulást! :)

2012. okt. 21. 12:18

Eukaliptusz illó olaj bedörzsölése :)

Nekem szokott használni .

Vagy a menta is jó

2012. okt. 21. 12:18
Esetleg egy fejmasszírozó? Nekem bevált! Akkor is nagyon jó ha az ideg rág belülről.
2012. okt. 21. 12:15
Párom is elviselhetetlen fejfájástól szenved már napok óta.:(
2012. okt. 21. 12:00

Sok-sok folyadék, ez alap. Ha fáj a fejed, inni kell.

Ha alacsony a vérnyomásod (mint nekem), akkor: kávé és víz/tea. Jó meleg fürdő, és utána irány az ágy. Nekem a meleg mindig jót tesz fejfájás ellen.

Egyébként meg, nem érdemes mindenféle elkerülő utat választani, főleg ha elviselhetetlen és/vagy migrénes a fejfájás, be kell venni egy pirulát. Oké tudom nem egészséges, de jobb, mint napokig gubbasztani a sötét szobában.

Ja, még amit én szeretnék kipróbálni, az a kristályolaj, halántékra kell dörzsölni és enyhíti a fájdalmat.

2012. okt. 21. 11:52
Sziasztok!rengeteget fáj a fejem!már voltam kivizsgálásokon nem találtak semmit,de sokszor elviselhetetlen a fájdalom és már nem tudom mit próbáljak ki!Nektek valami jó praktikátok,ötletetek ami már esetleg bevált valakinek!előre is köszi a válaszokat!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook