Fejés? (tudásbázis)

7. globus (válaszként erre: 6. - 55Judit)
aug. 16. 18:05
Én 1.5 hónapig szoptattam, franc se tudja miért. Úgy elapadt, mint a huzat, be se gyulladt, semmi nyoma nem volt, hogy itten szülés történt :)
6. 55Judit (válaszként erre: 5. - MIrtillke)
aug. 16. 17:47
Lehet kapni gyógyszertárban pumpás mellszívót. Én is használtam ilyet. A kifejt tejet oda tudtam adni másik babának. Nekem 3 hónap után kezdett elapadni, túl sok volt a stressz.
aug. 16. 16:21
Próbáld ki, biztosan tudsz kölcsön kérni egy gépet és akkor látni fogod, mennyit tudsz kifejni és hogy növekszik e a mennyiség. Sajnos nem mindenkinek válik be.
aug. 16. 10:57
Igény szerint szoptattam 4,5 évig. A fejés nem igazán ment, mindig keveset sikerült csak lefejni. Az első pár hétben próbálkoztam vele mert idő kellett amíg be áll a mennyiség. Mekkora a babád? Milyen gyakran teszed mellre?
aug. 15. 21:45

Igény szerint szoptattam, mikor a babáim éhesek voltak, cicire tettem őket, igy pont annyi volt, amennyire szükségük volt. Ha kimaradt egy szopi, csak akkor fejtem.

De az eltett tejet nem ették meg, csak az eredeti csomagolást szerették😃

Sok folyadékot ittam, főleg laktoherb teát, pihenni kell, minimál stressz és lesz bőven tej, ha anyuka megfelelő tejmirigy állománnyal rendelkezik. A nagy mell nem egyenlő a sok tejmiriggyel.

Kis mellem volt, de 1 és 1,5 évig szoptattam és 6 hónapig csak anyatejet kaptak semmi mást.

Havonta 1kg-okat gyarapodtak😃

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 15. 11:37
Akkor termelődik a maximális mennyiségű tej, ha rendszeresen ki van fejve az amit a baba nem szív ki. Ha mindig marad a mellben tej, hamarabb elapadhat. A termelődését sok ivással, és sok nyugalomban töltött stresszmenetes időtöltéssel tudod fokozni. Persze nem a végtelenségig, mert legnagyobb szerep itt a hormonoké.
aug. 15. 11:30
Ha te fejtél szoptatás mellett, attól több tejed lett?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook