Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fasírt másképpen recept

Fasírt másképpen recept

Elkészítési idő 60 perc

A Fasírt másképpen hozzávalói:
½ kg darált hús
1 nagydoboz /40dkg/ Pápai darált sertéshúskonzerv fele, apróra vágva
2 zsemlye
2 tojás
1 kisebb hagyma
1-2 gerezd fokhagyma

Őrölt bors
Kevés pirospaprika
Egy teás kanál fasírt fűszer keverék
Kevés zsemlyemorzsa


A Fasírt másképpen elkészítési módja:
A hagymát apróra vágom, és olajon megfuttatom, a fokhagymát összenyomom, majd az összes hozzávalót egy tálban összekeverem. Ha lágy lenne egy kevés zsemlyemorzsát, teszek hozzá. Ha pogácsába sütőm akkor zsemlyemorzsába megforgatom, és forró olajban sütőm. Ha rúdban akkor megfelelő nagyságú tepsibe teszem , letakarom alufóliával és kb, 30-40 percig sütőm

Szilikon lapon sütőm, ha tepsibe teszem, így nem kell zsíradékot tenni alá, és a kisült zsíradék sem ég bele az edénybe. végeredményként kevesebb zsiradékot tartalmaz. ha rúdba sütöm, teszek még bele a mennyiségtől függően fött tojást a közebébe. A konzervtől lágyabb fasírtot kapunk.


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2007. febr. 10. 22:05
A fasírt másképpen elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook