Farmerama játék (beszélgetés)
A farm az csiga lassú még az aratógéppel is netszes.
Nem tudom nálam a felrôppenôkkel soha nincs gond az elôzônél.is.volt,500db pusz A nagyfarmon a kicsiken kevésbé jól adja.
nem úgy tűnik:(
Kb fél órája aratok egy farmot és még nem vagyok kész:(
attól tarok a kicsik be fognak gazosodni. nekem ez nem jön be.
Ennél most hisztisebb vagyok hogy ezt így csináljam:)
Ezüst szint:
75x Energiaital
3000x Földimogyoró
250x Szurkoló
Jutalom:
3x Csillag
250 TP x a szinted
30x Szupertrágya
Arany szint:
200x Energiaital
5000x Földimogyoró
500x Szurkoló
Jutalom:
5x Csillag
1x Kivetítés
350 TP x a szinted
30x Kacsa Kata turbótrágyája
Gyémánt szint:
300x Energiaital
8500x Földimogyoró
750x Szurkoló
Jutalom:
8x Csillag
250 CSP x a szinted
450 TP x a szinted
20x Szupertáp
energiaital 75/200/300 összesen 575 db.
földimogyoró 3000/5000/8500 összesen 16.500 db
szurkoló 250/500/750 összesen 1.500 db.
Jó reggelt a dolgozó, most ébredőnek!
Szerintetek csak töklekivel érdemes egyáltalán az eventet csinálni, vagy inkább hagyjam a fenébe?
Jó reggelt.
Szerintem ez a nagy meleg teszi hogy ingerültek vagyok!! Légyszives ne veszekedjetek!!
Na, figyi! Soha nem mondtam, hogy a farmod miatt nem aludtam.
Kérem szépen, jelezze az illető, aki nem kapta vissza, amit kértem!
Mindig, mindenkinek visszaküldtem, amit kértem. Kérni azért szoktam, mert csak egy helyen tudok csatnit főzni, és nem tudok annyi ajándékot küldeni, amennyire szükség lenne eventek alkalmával. Adósa soha, senkinek nem maradtam.
Nem tagadtam, hogy van csatnim, olvasd el, vagy emlékezz vissza, mindig csak másnapig kértem, és vissza is küldtem!
Szerintem vegyetek egy nagy levegőt és menjetek nyaljatok egy fagyit ebben a melegben!
Az OFF meg privátban.
Komfortföld van letéve? Mert az mindig kevés felröppenőt ad. Segíteni csak úgy tudsz a dolgon, hogy regizel új farmokat, és arról küldesz magadnak most energiaitalt, később barkácsot, ha szükség van rá.
A fórumozókra nemigen számíthatsz, mindenkinek vannak szomszédai és azoknak küld ajándékot, de ez így természetes.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?