Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma bal lábbal ébredtem,és marha dühös vagyok!
1.Ez a kerge kertes téma már 3 napja megy,és még snki nem tud semmit,és nem is mondják,hogy mikorra tudnak vmi választ adni.Szeritem jól röhögnek magukban a fejlesztők,hogy 60 oldalt teleírkáltak a fórumon.
2.Megnyertem az 50% Tp és nem ad puszba semmit,ez még semmi,de beírtam a fórumba hogy ez miért van és még válaszra sem méltattak.
Egyenlőre ennyi pfff
Sziasztooook!
Mesy0621-nek keresünk még szorgos szomszédokat!
Segít valaki, hogy lehet-e farmaranyhoz pénz nélkül is hozzájutni vagy sem??????
akinek kell barát van mégegy hely a -baromarc- nevű játékosnál!!!!!!
55-ös szintü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na megcsináltam a friss tojás első kihívását.
A másodiknál 20 tojást kell szerezni.
Kapsz érte 500 tp-t és 1000 csengőpengőt.
Hello!
Az egyik haveromnak kéne 2 darab barát 55-ös szinten van és minden nap aktívan játszik!!!
Előre is köszi!
Neve:-baromarc-
Szia!van tojástojóm:))de én csak lila valamit látok akik kötögetnek,meg egy kakast aki kapkodja a tojásokat,de lehet,hogy az a gólya?!
Te aztán ügyi vagy,hogy már ennyi mindened van:))
Sziasztok.
Valaki tapasztalt hibát a fényképek láttán?
Én meg se tudom nézni, hogy milyen szép képek vannak.
De van itt még egy baj: •A piac lassan frissül, ezért ha kiteszel valamit,akkor nem látod saját standon, csak jóval később,mire megjelenik lehet már el is vitték ezért törölni se tudod
az gólya?????????????
hűűűűűűűű, gyerekek én azt kakasnak néztem :DDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?