Farmerama játék (beszélgetés)
szia!
törölni kell, amit szeretnél át helyezni, de vigyázz nagyon, mert nem mindent lehet át tenni, mert vannak olyan tárgyak, amik törléskor véglegesen törlődnek!!!
szia :)
innen: [link]
szia juhaszti
honnan szerzed ezeket az infokat ?leforditotam a forditóval de még elég homályos a kép róla elöre is köszi ha irsz
A határozott idejű ez az esemény (48 óra) lehet véli a gazdaság, egy extra gomb a rendelkezésére álló "vár az éjszaka" is. Drückt ihr diesen Knopf geht die Sonne unter und das Spiel wechselt in den Nachtmodus. A gomb lenyomása alatt a nap felkel, és a játék átvált éjszakai üzemmódba. Der Mond beleuchtet nun das neue Farmfeld, das wie das Ackerland im Halloweenlook aussieht. A hold most fények az új mezőgazdasági területen, hogy a szántóföld a Halloween meg, hogy néz ki.
Auf neu gesetzten Farm-Feldern können spezielle Pflanzen gezüchtet werden, die nur im Nachtmodus wachsen. Az újonnan megállapított mezőgazdasági területek, különleges növényeket termesztenek, amely csak nő az éjszakai mód. Die Standard FARMERAMA Pflanzen,Tiere, und weitere Items können im Nachtmodus nicht verwendet werden. A standard FARMERAMA növények, állatok és egyéb tárgyak is használható éjszakai üzemmód. Stattdessen gibt es Früchte die nur nachts wachsen wie zB Vampirtomaten, Gruselkürbisse, Knochenbüsche, Fledermausställe uvm. Ehelyett van gyümölcs csak éjjel nő a paradicsom, mint a vámpír, ijesztő tök, csontok bokrok, Bat házak és így tovább.
Die neuen (Nacht)Pflanzen könnt ihr während des Events bei Jack dem Kürbismann in seinem Shop gegen neue spezielle Halloween Ställe / Upgrades / Deko-Items abliefern / eintauschen. Az új (éjszaka), akkor növényi az esemény során a Jack a sütőtök ember boltjába az új, különleges Halloween Lovasudvar / fejlesztések / tételek nyilvánít / csere díszítéssel.
Éjszakai üzemmód
Der Mond beleuchtet nun das neue Farmfeld, das wie das Ackerland im Halloweenlook aussieht. A hold most fények az új mezőgazdasági területen, hogy a szántóföld a Halloween meg, hogy néz ki. Auf neu gesetzten FarmFeldern können spezielle Pflanzen gezüchtet werden, die nur im Nachtmodus wachsen. Az újonnan megállapított mezőgazdasági területek, különleges növényeket termesztenek, amely csak nő az éjszakai mód.
Folgende “Feldfrüchte” könnt ihr bei Nacht anbauen: A következő "növénytermesztés" is nőhetnek, hogy éjjel:
Vampirtomaten (Dauer: 10min); EP: 0,25 Vampire paradicsom (Időtartam: 10 perc), EP: 0,25
Gruselkürbisse (Dauer: 45min); EP: 1 Ijesztő sütőtök (Időtartam: 45 perc), EP: 1
Knochenbüsche (Dauer: 2h); EP: 3 Csont bokrok (Időtartam: 2 óra), az EP: 3
Grabsteine (Dauer: 4h); EP: 6 Sírkövek (4 óra), az EP: 6
Gespenster (Dauer 6h); EP: 9 Szellemek (időtartam 6 óra), az EP: 9
Sie sind am Tag nur transparent sichtbar und es gibt auch keine Dailyquests für sie. Ön még azon a napon csak a látható és átlátszó, nincsenek napi küldetés számukra. Nach dem Event wird der aktuelle Lagerbestand Az esemény után, a jelenlegi állomány
des Spieler gespeichert, damit die Ressourcen bis zum nächsten Játékos tárolnak oly módon, hogy a források a legközelebbi
GRUSEL-GÄRTNERN nicht verloren gehen. Kertészeti horror nem vesznek el.
Nincs mit.
A párom egy nap 6-7-et kapott tőlem. Minden frissítésnél.
Jó reggelt!
Szerintetek mi értelme van annak, hogy valaki gesztenyét vesz?
Többért lehet megvenni, mint amennyit ér...
hali!
Szomszédokat keresek!
topi.302 néven megtalálsz!
köszi!
sziasztok
láttom itt is megy a Farm őrület :D
Én is játszom :D 66. szinten vagyok már
Úgy látom sikerült :D
Mintha az enyémet látnám :)
Ez az én farmom, semmi extra,csak termelésre használom, de ha már mindenki kirakja, akkor én sem maradok ki belőle :)
Az eleség tárolónál betudod dobni. 500 csp-t ér.
Másra nem tudom,hogy jó-e.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?