Farmerama játék (beszélgetés)
hát akkor ki kell raknod földet ha kitörlöd az állatokat akkor lesz helyed nem vesznek el csak beteszi a sávba nekem is így van
A farmodon kattints rá az aratógépre és ott lesz minden funkció, aratás és vetés
Az aratógépen ki tudod választani, hogy mit szeretnél csináltatni a munkásokkal: vetni, aratni, locsolni, trágyázni stb.
úristen most meg mindenhol halloweenes a farmom és kilépni se enged jol megkarbantartották:-)))))))))))))
még egy kérdésem lenne. addig eljuttotam h rányomtam a tökfejre, de azon a részen nem tudok semmit vetni. hogy kell? ráadásul a rendes farmomon csak állatok meg fák vannak és ott a sötét részen nem is tudok átmenni a szédültszántómra. SZóval semmit sem tudok ott csinálni, csak a jack hez tudok belépni:O
Én is mozillával böngészek, de lassan 2 órája nem tudok belépni:((((
van akinek az a kód amit be kell írni és aratógépet meg ilyet kapunk működik???? Mert nekem semmit nem csinál, kiírta hogy kaptam 4 órára de nem csinál semmit:(
csak nem de van már vkinek vmilyen haloween-es cucca?
Egyébként valaki vett már valamit Jack-nél??
Kérdés volt csak lemaradt a ??
A denevérbarlang nem ad semmit, létezik, hogy csak dekoráció, mert ahhoz képest elég sok kisértet kell hozzá
még kéne egy pár szomszéd. moni0326 köszönöm azoknak akik bejelöltek eddig. :)
Minden alkalommal ezt csinálják.
Szerintem tutira hosszabbítani fognak. Ez volt a komlós cuccal is.
jee. megvan:) köszi szépen a segítséget:)
a rendes farmodon van egy tök fej ara kattints:-)
szia! az éjszakai módban kell, vetned, aratnod, és meg termelni amik kellenek hozzá, venni nem tudsz sehol...
Sziasztok. Van ez a halloween os újjítás, de nem igazán tudok vele mit kezdeni. Nem tudja valaki h hogy tudok denevért venni meg ilyen ,,ijesztő akármiknek feltüntetett dolgokat,, ? Már mindenhol megnéztem, de nem találtam sehol. :/
abszolút nem érdekel ez a helloweenes buli, de most végre lett volna időm egy kicsit haladni... erre péntek storno (nem lehetett belépni.( , szombaton letörölték a farmom összes cuccát, ma karbantartanak:( szerettem volna végre egy szintet ugrani, de a szomszédok után is alig kapok már valamit:(
eddig nem volt különösebb problémám a játékkal, de ez a három nap:(....
remélem karácsonyig már nem lesz semmi új event.-)
én mozzila Bp. és megy jelenleg
köszi:( akkor megvárom és utánna rakom át.
Szokásos szöveg lesz megint.
Szokásos válaszokkal:Töröld a sütiket,gyorsítótárat.
Hülyeség,eddig miért működőtt(a tegnapi szuper karbantartásig)minden????
A következő válasz az lesz,hogy telepítsd újra az egész géped.
Szánalmas ez a béna banda.
a makkos nov. 16.-ig tart
ha áthelyetem a szédült szántóra a fákat akkor ott ujra kezdi előröl számolni az érési időt? vagy folyttatja onnan ahol abba hagytam.?
explorer v. mozzila? honnan lépsz be, mely városból
Sokkal több mint egy órája sajnos, és lassan indulnom kell, holnapig nem leszek gépközelben szinte
Szerintem, ha 1 napig megint karbantartanak, majd megint jön a sajnálom szöveg, meg a túl sokan vannak fent, és szerver gond van....én/mi meg sík idegek vagyunk, minek is játszani....nem értem meg miért 2 nap, miért nem 1 hét pl. ha tudják, nem megy minden flottul, kicsi a kapacitásuk.Aki esetleg a makkoson akart volna még fejleszteni, meg termelni, azzal is kiszúrnak....1 órája csak karbantartás van!!!!:-(((((((((
További ajánlott fórumok: