Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Ezt úgy hívják, mezőgazdaság;)
Erdekeseg:
Ha vallaki ismeri a fb-rol a farmvillet, a tvben halottam a jatek modelere alakitotak valos joobo,vallameyik orszagba.
A munkasok kapnak egy kis parcelat, kivalszthatjak mit ultetnek (vagy alatot tartanak) ,nem tudom pontosan betakaritaskor vagy a nap vegen fizetik oket es egyre nagyobb teruleteket vehetnek, egyre dragabb magaokat, igy egyre nagyobb a bevetel.
Reggelt.
Én így látom,
Csak váltson ki minél több ember minden szakmát.
Legalább nem győzik termeléssel a cuccokat. Kénytelenek szinte mindenből venni.
Az csak jó annak akiknek csak pék, és lekifőzője van.
Legalább Jó drágán mindent el tudunk adni. :) :)))))))))
Én átláttam még időben. Mindig van amit jól el lehet adni. PL. ananász, manióka,
És ugye sok állatnak is most jó ára van. Nem győzöm eladni. :)
Én nem váltok ki új szakmát. Szinte ugyanazt vagy még kevesebbet ad.
Én is csillagokat gyűjtök. Az összevont kupa hál isten rég megvan 4 farmon ami a lényeges.. Nagy érvágás" volt 300 db.
Erről lemaradtam!:-)
Nagytakarítást csináltam a gépen. Meg frissítést kért egy két dologra, így most elvégeztem az elmaradt dolgokat. Remélem, egy darabig csend lesz!!!!
Már ki lehet váltani az alkimistát. Én tegnap váltottam ki. Sajna ez is rengeteg barkácsot kér:(
Még pár cserép kell hogy elinduljon az üzem.
Nekem a segedeken az etermesen kivul semilyen gazdakori nincs.A janoson az etermes megvan 1-10, tallan meg par azon kivul, de tobbin csak az eterem elso szintje van meg. Nem kulonosebben erdekelnek ott a csilagok. Ajandek kuldo mind.A janosrol kuldom ha van ra csp a csatnit , a tobbirol barkacsot. Ha valaha lesz tobb csp rajtta veszek ra olyan dollgokat ami aranyat ad.Amikor elkezttem oket , azert kezdtem, hogy legyen arany.Azibke all.Majd oktoberbe visszanezek. Van meg 2 amire neha ranezek a janoson kivul.De nem fektettek kulonosebben energiat rea.
A fo farmon csokenteni akarom az alat fajtat.Rengeteg fajtta van es nem gyozom figyelni a tapot+ nem marad hely novenynek.
Nem néztem még mire jó.
Kissé fáradt vagyok. Az ajiknak is csak a felét küldtem el. Van munkám kint az udvaron. Heggesztés, pakolás.
Viszont elvetettem, vissza pakoltam az ólakat.
Ma az új segédekkel küzdök". 1-2000 csp van csak rajtuk. :( Ólakat kéne venni. A tyúk, nyúl, tehén, kecske, disznó, bírka szépen ad újra sok csillagot a gazdakörben az 1-3. feladatsorban.
A csillagok miatt bedobáltam a gazdakörbe eddig minden termést.
sziasztok!
Megérkeztem én is.
Nehezen, de megjöttem:-)
Mindenkinek, nagyon szép napot kívánok:-)
Reggelt.
Alukázik mindenki??
köszi :)
legközelebb megfigyelem :D
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?