Farmerama játék (beszélgetés)
A 10 éves barátnőm elkezdett farmozni! Remélem ilyenkor már alszik, de akinek van rá lehetősége felveheti szomszédnak :D
Szorgalmas, kedves kislány és holnap megadja a jelszavát így napközben én is tudom majd gondozni! LÉNYEG: aktív farm, szomszédra vár!
keltaistenno
(Na ja, a mai fiataloknak nincs önbizalom hiányuk HIHI)
Sziasztok! :)
Mit szóltok, holnap végre vége ennek a hervastóan hosszú szüretnek, hurráááááá!!!
Sopie, én láttam nagyon csúnya csípőficamos eseteket, meg gyógycipős babákat, amikor az én hálistennek rendben lévő babáimat vittem az ortopédiára. Amikor nem látta senki, utána mindig elbőgtem magam és nagyon sajnálom, hogy el vagy keseredve, de hála az égnek, hogy ennél nem komolyabb a baj és minden a legnagyobb rendben lesz hamarosan. Küldenék egy nagy ölelést, csak itten nincsenek smilik!
Akkor hasznald:)
Anyak vagyunk , es hat mindenkinek a salyat bibije faj , de meglasd ok lesz. Milyen idos a lanykad?
Köszi.
Anyu húga sem volt 1kg, amikor megszületett. Mindig erre gondolok. Most meg egy nagyszájú 32 éves nőszemély. :)
A mi problémánk semmiség ehhez képest, de hát mégis csak a saját gyerekemről van szó.
Ez a név tetszik :)
Várok 10 db kérdést és választ (abból az egyik jó válasz legyen, a többi 3-om meg rossz), amit majd a kvízpartra szeretnék kirakni.
Privin írj.
Elég nagy erő kell hozzá és ez a legeslegjobb, mert ennél már csak rosszabb lehetett volna.
Na mindegy.
Sziasztok! Megjöttem.
Az érdeklődőknek mondom, hogy nincs gipsz, sem műtét.
Napi 5 X 50db gyakorlat, miközben a lányom végig üvölti az egészet. Fel kell húzni a térdét és le kell nyomni az egészet, amennyire csak tudom. Most már annyira ellenáll, hogy fel sem tudom neki húzni, csak amikor magától felhúzza játszás közben. Na ja, csak várjam ki. Állítólag 2 hét után már nem fog neki fájni.
A röntgent jól bírta. Ketten fogtuk le és mosolygott.
4 hét múlva kontroll. Addig meg torna és sírás.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?