Farmerama játék (beszélgetés)
A békásnak olyan aranyosak a szintjei, hogy egyiken nem raktam össze, majd szép lassan. :) Most a lépcsőmászó sütidobálós van csak kinn. :)))
Tortám sajna nincs már. :(
Már CSAK 7.700 kalóriára lenne szükségem a békás torta következő szintjéhez! Előre köszönöm, ha valaki küld még!
pocki13
Tud még valaki tortát küldeni? dundy68
Előre is köszi
Amúgy kicsit én is meg vagyok keveredve ki milyen néven van.
De amíg minden délutánra tele vagyok, addig nem különösebben érdekel kitől jönnek. :D Ha ez nem így lesz, akkor majd én is elkezdek számolgatni, hogy kinek adtam, kitől kaptam.
Tudom hogy nagy lehúzás és meg se éri de ilyenem még nincs alapon jó lett volna.
De annyi szög meg fa nekem soká lesz. A többi meglett volna.
Szülinapi ól az egy nagy lehúzás! Annyi cuccból ami ahhoz kell kb. két másik normálisat ki lehet fejleszteni. A hozzávaló 6 ollóból többet is... én lassan 2 hónapja játszom, azóta összesen kaptam 7 ollót, pedig aki itt már ismerősöm az tudja hogy szinte mindig fullra küldenek ajándékkal. Ebből kellett volna 6-ot beáldoznom? :S (igaz, nagy része már be volt építve, úgyhogy ez csak elmélet)
És mit kapsz cserébe??? Két birkát terméskor!! Megéri? :OOO Szerintem nagyon nem. Csak gondolták fellendítik az XXL dobozok vásárlását vagy én nem is tudom miért csinálták a játék készítők.
A kirakóm kész, a csoki torta 3. szintjéhez kéne még 7000 kalória. A kész tortákhoz semmi esély, de nem is bánom csak az 3. szint legyen meg.
A szülinapi ól is jó lett volna, de esélytelen egy hét alatt annyi cuccot összeszedni. Főleg hogy pont előző nap csináltam meg a kecsketejüzemet.
Nekem minden megvan, csak a TP miatt kellhet, de arról szívesen lemondok. Én azt mondanám küldd olyannak, akinek még kell valamihez beépíteni! De nem tudom Dolo hogy gondolja, ezt vele beszéld meg. :)
Én azt a TP mennyiséget kevesebb mint fél nap alatt összeszedem amit ezzel nyerhetnék... annyit nem ér, ha másokon meg látom itt, hogy az áhított kirakós utolsó darabja sincs meg vagy egyéb részek hiányoznak és szeretnék hogy meglegyen.
áááá én a fáidat nem bántom...
a kergédet meg televásárolom szívecskés sövénnyel:-))
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?