Farmerama játék (beszélgetés)
akkor írja ki hogy holnap fél napig karbantartás lesz és csinálják meg akkor mindenki úgy készül én ma répázni akartam na nem lett belőle semmi tegnap szénáztam egész du. talán lett 700 szénám
Sziasztok!
Ismeri valaki Macimamit?
Írt nekem,hogy megtisztelem a barátságommal és hogy köszi,erre törölt a szomszédai közül:(
szerettem volna vissza írni neki,erre azt írja hogy nincs ilyen nevű játékos.
De persze nem csak ezen a 61-es farmomon tűnt el szomszéd,hanem az 50 és a 27-en is.
Valakinek valami ötlet?mi lehet a baj?
Már majdnem kiakadtam,de látom nem csak nekem vannak problémáim... elgazosodott a kertem, pedig nem telik el nap úgy,hogy ne nézzek rá legalább egyszer...de inkább többször...
Egyébként sziasztok...
Mindig van valami gáz ezzel a játékkal, kezdem már unni...
túlfizetve nincsenek ők sem és azért csinálják, h a felhasználoknak segitsenek.. mivel hiba van náluk a szerverekkel, hiába fog elindulni a játék 10perce, ugysem jut el a szerverekhez a modositás, amit csinálsz a farmon, szoval felesleges probálkozni addig
de inkább megyek még mielőtt én is célpont leszek..sziasztok
ajaj van most írta a modi hogy már minden ok
sziasztok
látom a helyzet változatlan
FB-on lázadást szítok lassan XD
most csak egy mondat kellett volna "A MI HIBÁNK DOLGOZUNK RAJTA!!" de nem én vagyok a hülye mert nem törlök telepítek frissítek de utána elvállalták na tényleg az ő hibájuk az előbb azt írta már jó hát nem jó 4-szer etettem meg a tyúkot és még mindig nincs megetetve
ne is mondd, nálam sem jó, nem tudok kertet váltani... nem is játszok
ez köztudott. akkor nem kell jelentkezni moderátornak.
azt írja minden ok hát nálam nem mindenhol a szédült van a bahamám meg már vszínű tiszta gaz de oda nem megyek mert reggel több mint fél óráig nem tudtam visszajönni
én inkább nem mondok semmit, mivel voltam már a helyzetükben és tudom, h idegek kellenek ahhoz is, h mindenkinek megfelelj, mindenkivel kedves legyél..1000x válaszolj ugyanarra a kérdésre nyugodtan, türelmesen /ami sokszor teljesen értelmetlen/
úgy érzem - lehet tévedek-, hogy jobban megfelelnék a feladatra, mint ő. :D ez a baja? ő a nép alázatos szolgája, a dolga, hogy segítsen, nem az, hogy idegbeteg legyen egy pár csípős megjegyzéstől, és mindenbe kapaszkodjon aztán kétségbeesve... :D biztos ebédszünet van :D
azért érdekes volt főleg mikor a modi azt írta nála minden működik rendesen azóta teljesen eltünt
ezt szregike írta a főmodinak
spejzajto eredeti hozzászólása
Szia!
Igen,adj szót Nekik.Sok sikert.
köszi
igyekszem, lehet, jelentkeznem kéne moderátornak... ^^
az a lókakis se rossz, meg az utolsó, FA-as :D
miért néznek hülyének? ő nem az, hogy megpróbálja kimagyarázni a saját hülyeségeit? :D
azt írta, a hiba nem nálunk van EZ ÜGYBEN. ergo másikban nálunk van. nekem ez bssza, hogy nehogy már több száz ember hibás... ugyanmár...
reggel óta rossz minden és a modik megmagyarázzák hogy 20 millió ember gépe rossz és törölj frissíts telepíts mire kb félórája rájöttek hogy mégis a játék rossz
ezt be kellett tennem az utolsó 2 sor tiszta óriás betű és piros de a válasz kielégítő
[link]
XD fáj az igazság, mindenkinek. csupán ennyiről maradtál le :D
Idézet:
szregike eredeti hozzászólása
Szóval EZ ügyben... Tehát akkor azért nem lehet már két napja fél órát egy huzamban játszani, mert a hiba nálunk, játékosoknál van. hány kezemnek kéne lenni, hogy az ujjaimon megszámoljam azt a pár gazdát, akinél hiba van a géppel???
Szia!
Attól tartok nem olvastad el amit leírtam,de akkor még egyszer..
A Hiba NEM! Nálatok van,hanem a rendszerben,és már javítják.
sziasztok. miről maradtam le?
azért követitek a fórum-eseményeket? :D én már kezdek röhögni. még csak kezdek XD
az a baj hogy sokat akarnak egyszerre túl sokan játszák ezt a játékot sztem már az ő szervereik is telnek meg nem olyan sok ember költ fa-ra kevés a bevétel kevesebben vannak de ez is az ő hibájuk semmit nem ér a fa sem amíg mindent el lehet érni nélküle
Sziasztok, elszállt egy szomszédom, priviben írjon, akit érdekel egy dolgos szomszéd és ő is az :) felvenném új szomszédnak, köszönöm
jó babázást! lehet mire visszajössz már nem is lesz farm vagy kezdődik a szülinap előlről
További ajánlott fórumok: