Farmerama játék (beszélgetés)
:DDDDDDDD
Sziasztok!
Én nem bánom, hogy karban tartanak, csak legalább ne ezt a 10 percig jó 10 percig nem jót játszanák. Szóljanak és álljanak le hoszabb időre, adjanak mindenkinek cserébe FA-t, xxl fát, xxl ólat, szupertrágyát, szupertápot oszt csókolom. :D
Sziasztok! Hoztam képet egy új elemről:
szimategérke: [link]
Igen, még mindig karbantartás van, a kód:
sorryfarmerama
ami aratógépet ad, de csak az utolsó órákba indítsátok el, mert a karbantartás szerintem, míg be nem illesztenek, amit akarnak, tuti gyakori lesz, senkinek emiatt ne legyen rossz szájíze, hogy nem tud játszani, de az arató meg megy....
Sorryfarmerama
10 órás vetést, aratást ad. én meg Nemrég aktiváltam. Jó melléfogtam!
Gondolom, mert mindenhol, minden ország szerverén nagy karbantartás van, nem 1-1 szerver állt le, mindenhol ilyenkor próba beillesztés van, és próba játékok....mi, hogy fog működni, és ilyenkor egységesen, mindenhol ez van.Már napok óta megvan, hogy lesz 10 új növény, és az is le volt írva a német oldalon, hogy a bahama is bővül, beilleszteni, és próbázni csak egységesen tudnak, úgy hogy a németeknél jó a játék, a szlovákoknál, meg nálunk nem, egységes, nagy próba üzemet nem tudnának csinálni!!!
Nyugi, órák kérdése, azért írtam, az aratót csak az utolsó órákba indítsátok el, mert lehetséges az addigi fennakadás!!!
Szia!
Remélem utána rendben lesz. Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Remélem tud valaki nekem segíteni. Tegnap óta három szomszédom is eltünt, de nem hagyták abba a játékot, csak úgy jelzi őket a játék, hogy 5 csillaggal, és sem ajándékot, sem levelet nem tudok küldeni. Nem értem mi lehet ez. Van olyan aki még ma reggel rendesen bent volt a szomszédaim között. Van még valakinél ilyen gond?
Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?