Farmerama játék (beszélgetés)
Én nem akarok rosszat senkinek..nem akarok átverni senkit sem!! :( :( :(
Én csak 1 farmot szeretnék,akinek már nem kell,mi ebbe a rossz..?? :(
Szép jó reggelt mindenkinek!
Kérlek Titeket, aki tudja jelölje be szomszédnak a kicsi farmom: -picurka22-
Nagyon megköszönöm mindenkinek aki jelöl!
Jó szomszéd vagyok :) 25-ös szinten!
Reggelt.
Be bizony. :))))
Indul a sex ólak kitevése.
Na, szóval benéztem, nem vettek fel, csak üzenték, hogy így tovább s akkor majd... Félreértelmeztem a levelet (kapkodva olvastam). Csesszék meg, most lehangolt vagyok :(((( Csesszék meg, grrrr...
A levél szövege (valószínűleg majd ti is kaptok):
Kedves NibiruX!
Ismered már a TOP GAMERS CLUB (TGC) szolgáltatásait és az általa nyújtott számtalan előnyt?
A TGC egy szolgáltatásokat és bónuszokat nyújtó klub, amely kizárólag a legaktívabb játékosainknak áll a rendelkezésére.
A tagok rendszeresen kapnak TGC hírlevelet, amelyben exkluzív, előzetes információkat olvashatnak (például a tervezett frissítésekről, újdonságokról, ingyenesen megszerezhető játékelemekről és még sok minden másról). Ezen kívül a TGC tagjai bármikor kérhetnek személyes segítséget kérdés vagy probléma esetén a supporttól, amelynek TGC csapata mindig a rendelkezésükre áll.
És az egészben a legjobb az, hogy a tagság teljesen ingyenes és nem kötelez semmire!
A felvétel a tagok közé automatikusan történik, mihelyt a játékos megfelel bizonyos kritériumoknak (például a játékban elért eredmények, a játékon belüli vásárlások, a baráti meghívások, stb. alapján). Minél aktívabb vagy a játékban, annál nagyobb az esélyed arra, hogy a TGC tagja lehess!
Most pedig elég is a szóból, irány a játék! Köszönjük a hűségedet és jó szórakozást kívánunk!
Neked is jó utat. :)
Most pihi. De sajna van még melóm éjfél előtt.
sziasztok!
Én is megjöttem.
Már megint miről maradtam le?
na ismét itt...szerencsére nem dobtam be a cuccokat a süllyesztőbe, nem lett volna elég...
a kisebb farmomon tájékoztattak, hogy milyen jó is TGC-nek lenni, de meghívót azt nem kaptam...mondjuk nem is csodálom, mert csak napi 1x lépek be. aranyat sose vettem rá, és csak 87-es... de hogy a nagyobb miért nem érdemli ki ezt a TGC-t...?? jó...aranyat erre se vettem, de ez azért izmosabb...
csak látnék benne logikát.-)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?