Farmerama játék (beszélgetés)
Vaterán????
Pénzért????
Ez hülye... inkább menne el dolgozni a marhája...
Bár az túl sok energia..
Hát veszem észre... ez annyira szégyen....
Nem is hiszem el hogy vannak ilyen emberek, valószínű hogy az életbe is egy semmirekellő, munka alól kibújó ember lehet!
Mindenesetre nagyon durva, hogy teper, szégyentelen...
hát ez lehetne a nap vicce is
Tizenöt év házasság után egy pár elmegy a pszichológushoz. Az
megkérdezi őket, hogy mi a gond. A nő hosszadalmas, szenvedélyes és
szívtépő listát zokog el a szakembernek az elmúlt 15 év összes létező
problémájáról: elhanyagolás, bensőségesség hiánya, üresség,
magányérzet, szeretethiány. A szakember, miután végighallgatta a
listát, feláll, kijön az íróasztala mögül, majd egy hatalmas,
szenvedélyes csókkal magához öleli az asszonyt. A nő megnémul, s mint
akit elkábítottak, szótlanul leül.
A pszichológus a férjhez fordul, és így szól: - Látja, erre van
szüksége a feleségének, hetenként legalább háromszor! Meg tudja tenni?
A férj némi gondolkodás után válaszol: - Nos hát, hétfőnként és
szerdánként el tudom hozni önhöz, de péntekenként horgászok. Egy ki s felüdítést Nektek, amiért bocsi!:-))))))
Ha már itt tartunk, válaszolnál nekem arra, hogy miért nem kezdesz el egy farmot??
(függetlenül attól, hogy ki mit mond...)
A te válaszodra vagyok kíváncsi!
Miért jó neked kunyerálni? Miért nem kezdesz bele újból?
Van egy nagyon jó ötletem!
Látod, itt már a kutya sem hisz Neked, - magadnak köszönhetően!
Menj a hivatalosba, ott akár tájegység szerint is találsz magadnak, azt amit csak akarsz. Ezzel együtt, szívből ajánlom, nosza, kezdj el dolgozni!
Nincs is felemelőbb érzés, mint saját erőből elérni a szinteket.
Van egy közmondás: „kész …, kész málé”, amit nem igen szeretnek az emberek, csak akik a mások érdemeivel akarnak, a célba érni!
Ez, nem jó buli, itt már bebuktad((((((((
Besz..rok .....
És van mersze újra és újra bepróbálkozni?!
A hivatalos pletykafészek topicban épp most
kunyerál erikaflowers csak más néven
kubasufleta02
Most ő kajak hazudik, hogy meló nélkül legyen egy (nem nagy igényű a nő...) 75 feletti farmja?????
2 éve farozok, most vagyok 79 (és fél :) Hát ki az a hülye aki ennyi munkát pacsira oda ad egy vad idegennek, ha megunnám egyszer( amit kétlek) akkor is inkább egy barátnak, ismerősnek adnám át!!!
BOCSÁSSATOK MEG NEKEM KÖNYÖRGÖK..DE ÉN EDDIG ÖÖSZESEN ENNYI FELHASZNÁLÓVAL JÖTTEM IDE:
Zümmike777
erikaflower
LEHET,HOGY VALAKIVEL ÖSSZE IS KEVERTEK.. :(
Én sem akarlak bántani, és itt senki sem akar bántani, de igazat adok az előttem szólóknak,hogy kezdj el egy saját farmot építgetni, hidd el nagyobb öröm és büszkeség a saját munkád,mint más tollával ékeskedni!
Aki itt van a fórumon mindenki a nulláról kezdte, rengeteg pénz idő és energia van a farmokba, senki nem fogja átadni senkinek!
Nem bántás, csak őszinteség!
KÉRLEK SZÉPEN NE BÁNTSATOK ENGEM.. :( NEM ÉRTITEK,NEKEM NINCS FARMOM,MERT KITILTOTTAK ENGEM ÖRÖKRE,EGY FÉLREÉRTÉS MIATT,MERT A TESÓM BELÉPKEDETT A FARMOMBA,AMI MÁR 82-ES VOLT,ÉS MINDENKINEK ÖSSZE-VISSZA ÍRT CSÚNYÁKAT,ÉS MOST EZÉRT KERESEK MEGUNT FARMOT NEKEM ELÉS HA 75.SZINTŰ FELETT VAN,NEKEM AZ IS JÓ,CSAK NE LEGYEN LEFOSZTVA,JÓ? :(
ÉS MINDENKITŐL ŐSZINTÉN BOCSÁNATOT KÉREK,TUDOM HOGY EZZEL NINCS MINDEN ELINTÉZVE,NAGYON SAJNÁLOM! :(
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?