Farmerama játék (beszélgetés)
JohannesCorn eredeti hozzászólása
Nálatok előre bejelenti a tv vagy a hűtő, hogy el fog romlani? Vagy kint az utcán szól a melós, hogy 20 perc múlva elvágom a netkábelt a markolóval?
Nem, de ha ilyen gyakran elromlana, akkor kidobnám, és vennék újat..., ha a melós állandóan elvágná a kábelt, akkor kiraknám a szűrét... Kicsit sok a hiba, úgy látszik, hogy a lelkesedés nem helyettesíti a tudást....
Azt hittem, hogy értelmes alternatívája lesz a Farmville-nek
Idézem de igaza van a beírónak mást ennyi hibáért 5-ször kirúgtak volna
Erre nem tudok mit írni. lehet, hogy nem igazolt vissza a "párod"!
Egyébként fogalmam sincs!
Sziasztok!
Fennakadás ide vagy oda, a topicot sikeresen szétoffolták egyesek.
A topic ki lesz takarítva, ez idő alatt azonban be fogom zárni. Ha készen leszek a munkával, ismét ki fogom nyitni.
Addig pedig türelmeteket kérem.
Köszönöm.
Csocsovb bekeményített minden hsz-t törölt
Az iwiw- en eddig az ajjaj se jött be, most már legalább a rohangáló birkák megvannak! Ez kicsit bíztató, így hátha nem kell megint hetekig várni.
Ja, csak órákat!!!
Amíg nem lehet belépni, itt egy kis "eligazítás" az event -el kapcsolatban azoknak, akik szükségét érzik:
* Ha elsőre csak az ezüst küldetést választom, később csinálhatok arany küldetést?
o Igen, és a teljesített szintek között lapozni is lehet.
* Végigcsinálhatok minden küldetést ezüst szinten, és utána tudok válogatni azok között, ahol még számomra értékes ajándékok vannak?
o Igen, ez egy jó taktikai megoldás. Ezüst feladatsorral kezdeni, aztán szemezgetni a vonzó ajándékot biztosító lehetőségek közül.
* Megcsináltam a küldetést, mégsem kaptam meg a jutalmat, miért?
o A zöld pipára kattintva tudod begyűjteni a jutalmadat. (Vagy a jobb oldalon lévő "csp" ikon segítségével.)
* Ha a gyémánt küldetést megcsinálom, a többiért járó jutalmat is megkapom?
o Igen, amikor begyűjtöd az ajándékokat a jobb oldalon a megfelelő ikon segítségével, mind a 3 fokozatért járó jutalmat megkapod.
* Egyszerre miért nem tudom bedobni a gyémánt fokozathoz szükséges mennyiséget?
o Mindig fokozatonként tudod beadni a szükséges mennyiséget.
* Ha az ezüsthöz 10, aranyhoz 20, gyémánthoz 100 db kell valamiből, akkor mennyi kell összesen az adott szint mindhárom fokozatának teljesítéséhez?
o Összesen annyi kell, amennyi a gyémánthoz fel van tüntetve, tehát a példánál maradva 100 db.
* Ha többet dobok be, mint amennyi az adott fokozathoz kell, azt elvesztem?
o Nem, csak a fokozathoz szükséges mennyiséget vonja le a gép, a többi marad a pajtában.
* Meg lehet -e oldani a feladatokat úgy, hogy csak a gyémántot végzem el mindenből?
o Nem, előtte ahhoz sorba kell menned az ezüstön, és aranyon is.
* Egyszerre csak egy férjem lehet?
o Igen
* Lehet újra házasodni?
o Igen, válást követően.
* Miért nem tudok gyűrűt küldeni, azt írja ki, válaszoljak az első felkérésre, de én azt nem kaptam meg?
o Ekkor két lehetőség van: egy ki be lépés után várni kell türelmesen 5-10 percet a városban, és jönni fog az üzenetablak (kép róla a fentebbi leírásban látható).
o vagy már sikerült valakit gyűrűvel megajándékoznod idő közben, és az ő válaszára kell várnod
* Hogyan tudok elválni?
o A farmon a jobb oldali menüben a kuka ikonra kattintasz a párodnál.
* Miért nem számol a lugas?
o Ping -pong szerűen működik: egyszerre csak egyikőtöknél számolja az időt. Ha egyikőtöknél sem működik, szedjétek fel, sitütörlés, és utána rakjátok le. Egyikőtöknél el fog indulni a számolás.
* A csók nem ad semmit?
o A gyűrű színének megfelelően ad 100 - 200 - 300 Tp -t. (Akkor is, ha nem látod felszállni.)
* Válásról kapunk értesítést?
o Igen, jön róla egy üzenetablak.
* Gyűrű elutasításáról jön értesítés?
o Igen, jön róla egy üzenetablak.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?