Farmerama játék (beszélgetés)
ma még meg kell ,hogy legyen a 4 millám ..
addig nem nyugszom..
Sziasztok
Melyik szinttől van a licsi?
Nem tudjátok mikor kerül be a játékba, hogy sms-el lehessen fizetni az új mesterségért????
Na akkor tuti nem eri meg.Nagyon sok idobe kerulne.
sosem vettem tyúkot eladásra, mert sztem kicsi haszonnal tudod eladni..nagyon nagy mennyiség kellene, hogy megérje foglalkozni vele
Szoktal veni eladasra tyukot?Meg nekem is kel , de ha kapnek tobbet 25-36 ert megerne?
egyebkent en megorulni fogok hameglesznek a csillagaim
lehetseges kapcsolodo event is vajon?
pedig sokan eladják ,mert kell nekik a csp.Én már láttam zsemlét és túrótortát..na mondjuk az 9000 körül volt..:-DD
Én egyenlőre pihentetem a dolgot, szombaton úgy is indulunk nyaralni, nem leszek 1 hétig, arra a pár napra már nem állok neki... :)
A piacon még csak nem is láttam eladó lekvárt, vagy péksüteményt... mindenesetre egyenlőre én sem adnám el.
Legalábbis nálam jelenleg -e fölött vannak az árak, 490-ért tutira megvennék. Hozzáteszem, én fele annyit sem adnék érte, az biztos. :)
én nem adtam el egyet sem ,sőt vettem vagy 15 db lekvárt és bedobáltam a fejlődés kedvéért.
Kiszámolod az összetevők piaci értékét és ha annál többért el tudod adni, akkor megéri vele foglalkozni. Én még nem is néztem a változtatás után az új árakat... a bevezetéskor még irreálisan alacsonyak voltak, akkor egyértelműen nem érte meg az egész. Erre ők is rájöttek és megemelték az alapárakat...
Ugyan nekem most nincs rá szükségem (főleg ezeken az árakon), de 500-540e körül el lehet adni.
Basszus elajándékoztam 3 lekvárt :)
2200 is eladtam egyet. Na, jó most leállok.
Tényleg annyi. Eladtam egyet kíváncsiságból. Ez kevés, vagy sok?
Egy almalekvár alapára 1510?
Párszor frissítettem de semmi, aztán ki be léptem és helyre jött.
Ti mennyit adnátok max egy csillogó bariért?
Sziasztok!
Szomszédokat keresek...66.szinten vagyok!!!!(szinttől függetlenül várom a kedves szomszédokat)
NÉv:
bobeszova
Előre is Köszönöm!!!!!
Sokkal kisebb most mar a vetesi terulettem is.Sok lett a fa+ csak tojas tarttom 6
milyen cucokat? Hova szorttad ki? Nekem nem volt mit eladjak tapn es nehany salatan kivul.Amit vettek szepen belle megy a tapba meg az aprokal sem jutok mar el 10 ezere
én mostanában nem adtam el semmit,de ma elkezdtem kiszórni a cuccokat
Bizonyos dollgokbol van tobb masokbol szinte semmi
Kel. Nem sok van abbol sem.Altalaba 1minden napra jut egy fajtta noveny, csak olyan semi kedvem van mozdulni is.
Mint nallunk mondjak : kepes lenek kialudnia foldbol a krumplit
epret tegyél vízzel és trágyával így 2 óra csak és eltudod adni a piacom max áron ,ha neked nem kell
nem:( De ugy ismegyek mindjart dollgomra ,majd teszek komlot
További ajánlott fórumok: