Farmerama játék (beszélgetés)
Csak nem gondolod, hogy komolyan fontolgatom... :)
Most a piac felé hajlok, az a 2 csillag nem oszt, nem szoroz jelenleg és az ezüstöt kilőve nem sokkal leszek előrébb.
dehogy fontold :) !!! csak hülyeségből irtam..
enyém ugy néz ki h gazdaköris lesz, ha visszakapom.. még 1x kitenni, ujra -10%..:( akkor inkább megy a feladatba
pupilla751 eredeti hozzászólása
sziasztok sajnos csináltam egy balfék dolgot egy repülős nyuszit eladtam véletlenül 128000-ért 1280000-helyett teljesen el ment a kedvem az egész játéktól szeretném visszakapni valahogy biztos megtudjátok oldani ha nem megy akkor többet farmaranyat sem rendelek pedig sokat szoktam rendelni ezt vissza is ellenőrizhetitek . nem azért kínlódtam eddig hogy egy balfékség végett abbahagyjam ,de sajna ez így lesz ha nem történik valami. egy hűséges játékos/vajon meddig/
Sajnos erre nincs lehetőség, én nem vehetem vissza attól akinek eladtad, máskor figyelj oda jobban kérlek.
__ EZt vetted meg? mert most sir a forumon hogy vissza lehet e csinálni________________
Megfontolom, jó?! :)
Ha most nem teszem be a gazdaköribe, belátható időn belül nem lesz másik vattacukor barim, az tuti. Az arany meg már nem fér el az ólban, ráadásul unatkozik is egyedül.
Viszont ha eladom, nyerek 1 millát, ismét 8 lesz és megmarad a sok felvásárolt gyümi, várva egy későbbi eventet.
Ezeken az árakon nálam sem... 5 ajánlat van, 1.65-től felfelé. Szegény 1.64 -ért akarta kirakni.
Vagy kirakom 1.39 -ért, vagy gazdaköri és aranybárány.
3x is megszámoltam, nem akartam elhinni. Csoda, hogy ez idő alatt nem vette meg más... és mekkora szerencse, hogy pont akkor néztem be a piacnak azon részére. Pfff....
Most viszont nem tudom, mit csináljak vele. Gazdaköi vagy piac? Hmmm...
:-O az nem semmi!!! én sem nézegetem a neveket ha gyorsan kell venni:)
én is jol megnéztem a nullákat, mikor kitettem a vattacukor barit..:) de én is visszakapom majd :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?