Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok
Kérnék 1 kis segítséget, de privibe, ha lehet, aki tud.Olvasgatlak titeket, van akinek közös a piaca. Ti hogy csináljátok, hogy pl. körforgásba minden farmon minden legyen, mind fejlődjön, ha pl. észre vennétek, van 3 darab farm, aminek közös a piaca, de neked, nekem csak 1 számítógép áll csak rendelkezésre
Mert 1 farmon millió a tojás, a másikon sok a rebarbara, a harmadikon több százezer alma van, hogy lehet át tenni egyikről a másikra, hogy jó legyen, ne vigyék el egyből, mert mire átlépek 1 ről a másikra, már nincs meg.Csak az ami nagyon drágán van kitéve, az meg így nem jó
Ebben kellene egy kis segítség, már aki jártas ebben, attól.
Előre is köszi Magdaléna
Sziasztok!
73-as szintű gazda vagyok.Szükségem lenne 2 szomszédra,lehetőleg 50-es szint felett!
sf.moncsi
74 -es szinten szomszédokat keresek
-Norum- néven
jaj de vicces:-))) annyira tudtam, h megkérdezed!!!:)
158e
Szívesen.
Aztán juh, disznó, tehén, ló, hal, méh, strucc.
Melyik rúnára gyűjtesz még annyira?
szia.Köszi :-D
most bevetek minden tartalék feladatot a csillagokért.:-D
óóóó már ismerem...a volt főnököm fia.:-DDDDD
szerintem fel vesz ,mert kérdezte ,hogy hogy vagyok most elkötelezve.....( de lehet ,hogy a pasikra gondolt??) :-O :-D
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?