Farmerama játék (beszélgetés)
Még nem váltottam ki a pékséget, "csak" a lekvárost csinálom. Így is kevés zselécukor jön, féltem, ha még ez is megfeleződik, sosem végzek... :)
Ha elérem a 3. szintet, akkor váltom ki a másik szakmát.
Írsz egy levelet a városban a postahivatalban nekem, majd a Kimenő üzeneteknél a levél mellett találsz 3 ikont. Az elsőre kattintva (2 ember + jellel) tudsz ismerősöket felvenni baráti gazdának.
Nekik ugyanúgy mint a szomszédaidnak, tudsz a városból ajándékot küldeni. Ha netán nem sikerül, felveszlek én. :)
Sziasztok!
Miért nem lehet sms-ben FA-t venni???
Tudtok valamit?
Tavaly nem volt ilyen event és nem is játszottam még akkor. Szeptemberben regisztráltam, de igazán csak novembertől álltam neki "komolyabban" farmozni. :)
Egyenlőre nincs semmi info a kellékekről. :(
Szilvagazda egy fő szorgos szomszédot keres.
Az jutott eszembe, hogy az ilyen akciók után, mint ami most is fut, szokott lenni valami event, lásd a szupertáp akció után az ikerbari...hátha most is lesz valami, nem gondoljátok?
Sziasztok!
Köszi a segítséget,már beindult a szines állatok tenyésztése :) Még van 1 hely szomszédnak. Ha valaki akar szomszédom lenni akkor jelöljön be. cincike64 .
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?