Farmerama játék (beszélgetés)
Nem tudom... én annyira nem figyeltem sosem a papagáj "érési" idejét, de mindenhol 3 órát ír. Próbáltam átnézni a sziget indulásakor kiadott tájékoztatásokat, de nem találtam ettől eltérő időt.
Lehet, rákérdezek a hivatalosban! :)
Egy kis "kiegészítés" a Shaun eventhez:
Ennek az eventnek saját külön játékablaka lesz (a korábban bemutatott "ugratópálya"), ezért nem használja a szokásos küldetésablakot, tehát ilyen értelemben nem kapcsolódik hozzá saját gazdaköri küldetés. Hasonló eset, mint a foci VB, a Mikulás, vagy az őszi szüret.
Valószínűleg nem barikat, hanem sütiket kell keresni a szántókon, de meg is lehet venni ezeket a boltban. (A félreértés onnan eredhet, hogy a mese szerint a sütiket Timmy, a bébibárány dugja el.)
A sütik negyed óránként bukkannak fel és földenként egy.
Kis, közepes és nagy tortacsomagot lehet majd venni, amikben különböző mennyiségű (10, 50, 100) süti lesz.
A kellékekről: a mese szövegből annyi derül ki, hogy etesd meg Shirley-t zöldséggel, gyümölccsel vagy süteménnyel.
Még egy infó: ha minden igaz, az eventnek három fordulója lesz: Bulitervezés, Nagy készülődés, és Üdvözlő buli néven.
Ez egy kicsit legalább megdobja a Halloween után is a sírkő készletemet... (mindez komfort földön) :)
Hódfaüzem alapanyagok:
* 14 fűrész
* 18 kalapács
* 360 fa
* 1000 szög
* 15 gépalkatrész
Szükséged van az etetéshez 1 tápra és 1 hódra. Minden egyes előállított Darabolt fa után 280 TP-t kapsz, illetve 4 egység trágyát. A Darabolt fa piaci alapára 1050 csp. A 74. szint elérése után építhető meg.
A termelési idő:
táppal: 48 óra
vízzel: 38:24
szuper táppal: 24 óra
szuper táppal és vízzel: 19:12 óra
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?