Farmerama játék (beszélgetés)
ha van feladat és termény hozzá, akkor igen.. ha kettőből egyik nincs, akkor nem..
ezt a kérdést nem egészen értem..honnan tudja valaki, h mi a helyzet nálad a gazdakörben??
A sütiket váltották be tapasztalatpontra:-)
Én is így jártam! :-)
Ilyet sem hallottam még... :)
Mit szeretnél? XL alma?
nekem is furcsa volt, mert fél 3kor már egy darab sütit nem láttam a farmokon!
a hivatalosban pedig ez van:
Üdv Farmerek!
Egy rossz hírünk van a számotokra.
Shaun, a bárány event egy órával a tervezett időpont előtt ért végett. Ez mindenki számára meglepetés volt. A pajtában lévő sütikért mindenki megkapta a Tapasztalatpontokat,
100 TP/süti árfolyamon.
Mivel a sütemények beváltásra kerültek az event végeztével, hiába jeleztük a problémát az event végeztével kapcsolatban az illetékesek felé, már nem tudják visszakapcsolni az eventet a számunkra.
Természetesen a csapat dolgozik rajta, milyen kompenzációval tudnánk mindezt feledtetni a számotokra.
Mindenkitől elnézést kérünk a történtekért,
A Farmerama csapata
Én eleve is 14h val számoltam, nem 15el.
Nekem már 14h után nem sokkal vége is lett.
Sziasztok!
Ami tegnap este lett kész fa, abból lett egy alma xl és egy szilva xl, erre vettem ma reggel kettőt utána még 5öt.
A kettő beérett
1 tojás
1 bájital
5re még várok, kíváncsi vagyok. :)) Mindjárt átköltözök a kisfarmra. :)
Hello.
Milyen progiról beszéltetek?
Bármi progi,ami segít a farmban érdekelne engem is.
Na most neki állunk filmet nézni,később jövünk.
Jó forma 1-nézést,annak aki nézi.
az volt a fura, h kata után 4et adott..
de utána itt irta valaki, h neki kata nélkül szintén 4et
remélem nem kapkodják el:-DD
Látni nem láttam, ez elég mély döfés volt! :)
Hallani hallottam a dolgot, bár 2db termést ígértek. Lehet, csak hiba, amit javítanak majd.
Utánanéztem a ringló piacképességének:
"Egyenlőre még nem piacképes. Amint az lesz a Hivatalos közleményekben kiírják."
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?