Farmerama játék (beszélgetés)
Kókusz hogy állsz pulcsis barikkal?
Vettél már?
Volt kirakva nagyon olcsón, amikor kalapáltunk.
Most meg tenyésztek, mert akkor kalapáltam.
Bár ne kalapáltam volna el annyi sokat, de olyan jó volt a gyerkőcök imádtam kalapálni.Hasznos időtöltés volt számukra, főleg a kicsinek.
A kertből így is hoztam be levendulát, és mutattam nekik, na ma anya ilyet kell ültessen virtuálisan.
Már megfertőztem őket a farmmániámmal.
Csak levendulát ültetek, a KEDVENCEM.
Lassan megyek, ebédeltetni.
Cuppp:Magdi
szerintem mindenki számára. :-DD
nincs olyan ember aki ezt csinálná a szint lépés érdekében :-DDDDD
Valaki az én farmomon is ültethetne állandóan...pl. salit, hátha hamarabb lépek 80-ra.
:-))))))))))))))))))))))))))
Nem néztem ám le.A kiscsirin a saliból volt hogy 20.000 is volt, most 9120 sali van, tehát maradt még...ha van időm, és aratóm, ami pl az agórásnál volt, akkor ültetek én, nem vagyok lusta paraszt, vagy más néven farmer.
Csak azt írtam, hogy azért 79-ről 80 ra csak salival hajtépő lenne, számomra legalábbis
jó oké..
de tegnap sikerült 500at bedobnom véletlenül ,mert akkor jött meg a farmarany és pont bent voltam a kávézóban , amikor arra is rányomtam véletlenül. Még szerencse hogy folyamatosan dobáltam be a virágokat. :-D
én salizok ,répázok ,búzázok ,amig van rá időm és aratóm...:-DDD
az összes kis farmomra vettem aratót ,mert lusta vagyok és kényelmes.
aztán egyszer remélem mindet tele tudom venni fával és napi 1x elég lesz ránézni. Cspt meg a gyümikből és a tápból összeszedem. Ez a tervem..:-DDD valamikor csak megvalósul.
Az addig okés is, csak pl. nekem arra a 2 gyerkőc mellet nincs napi 24 órám, hogy 79 szintről salátával feltornázzam magam a 80 szintre.
Az már megviselné a hajszálaimat, ha értitek mire gondolok.Még a hajam is égnek állna!!!!!
Játszok/játszunk ha időnk engedi, de nem napi 24-be,Csak úgy lájtosan.Cupppppp
sziasztok
én a múltkor kb 2 hónapig csak azt kevertem és nagyon sok összejött. Tápom annyi volt, h nekem elég legyen . nem árultam semmit belőle, de én nem bántam meg. Most is kevernék ,ha nem lenne most sok szupitápom.
Sziasztok
kezdet ne kedvetlenedj el, én szuper tápot nem keverek, bár én is meditáltam rajta, de ahhoz termelni is kell, én meg most levendulát termelek, máshoz most nincs kedvem, csak "játszok", event van termelek, leadom, még akkor is ha nem éri meg, majd termelek másikat, van sok kicsi farm, amiről küldözget az emberke,ide-oda, ennek-annak flakont, ha ügyes, és van olyan farmja a nagy mellett amivel egy piacon van, akkor tili-tolizik ha meg jó vastag a buxtárcája, vagy jó sok van a bankkártyáján, akkor csuda szuper játékos.Na meg már hónapok óta kész a fája, minden feladata kész, csak arany barikat tenyészt,és meg van sértődve ha trágyát forgat, mert hogy őőőőőőő vett 670 ezer forgatást, na éssss?????
Nem kell ezt a játékot annyira komolyan venni.
Ha van időd, csináld a kedved szerint alakítgasd, vannak ŐRÜLTEK is, akik napi 24 ben játszanak, mint a legnagyobb farmom szomszédja, aki itt Magyarországon az első, és most fürdőző malacokat gyűjt a fényképezés miatt, azelőtt taligát gyűjtött, meg gyertyát karácsonykor....és az egész farmját ezzel díszítette.Vannak ilyenek is, de szerintem te is meg én is meg sokan mások csak hobbi szinten vagyunk, és csak a játék miatt vagyunk, de nem őrülten szerelmesen napi 24 órában csak a farm.
Csak 1 farmod van?
Vagy vannak kicsik is?
(csak privátba várok választ)
Ha kell segítek.
Cuppppp:Magdalénáék
Double képzeld megtanultam én is tilitoliztni!!!!!!!
Igaz idegőrlő de már megy!!! Át tudom tenni egyik farmról a másikra a dolgokat, ahol egy a piac.
A nagy lassan nekem is 80-as lesz.
Jó mestert kaptam, megmutizták hogy kell, és ezentúl én is ezt fogom csinálni!
Még nincs egyesített központi piac.
Majd akkor mást találunk ki.
de jobban tudod ezek szerint mi varhato mint en.Ezert volttam kivancsi.
Mert ok mindent megtermelni nem lehet mondod te, de van egy baratnom aki tallan 1% a piacolasa.Feladatai nincsenek meg, de nem vesz semit.Mindent a maga termelesebol ad le.Nincs fejlesztese? Nem baj megvarja mig lesz.A novenyeket egytol egyig o termeli ki.Csak a kezdo magot veszi meg, ha olcsobb a piacrol.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?