Farmerama játék (beszélgetés)
Az egyik kiskertemből csontra eltűnt az összes
növény és állat (bár az nem tudom volt e, már rég nincs rajta ól de azért 1-1 csirke vagy kipörgetett valami kellene hogy legyen).
Tenyészállatok, táp, termények ilyesmik megvannak, de a növény és állat rész le van nullázva a pajtában.
Találkozott valaki ilyennel?
Sziasztok,
A Hyde ip-t elindítom és a farm "lefagy".
Tudna valaki ötletet adni a hiba ellen ?
(most telepítettem fel, bármelyik IP címmel ezt csinálja)
Köszönöm
köszi:-)
ez jól hangzik.. már csak abban bizzunk, h nem sötétedik be minden terület:-)
Farmerama téli akció
Hohohó, Gazdák!
Egyre hidegebb van odakint és minden nap havat ígér a szürke ég, de az otthonokban már nagyban folyik a karácsonyi készülődés, díszítés és sütés-főzés!
De jaj! A Farmerama városában és farmjain még nyoma sincs semmilyen ünnepi készülődésnek. Nincs sem hó, sem díszek és fények… Ezen sürgősen változtatni kell!
Hamarosan (várhatóan jövőhéten) megrendezzük a nagy karácsonyi díszítőakciót: a farmodon betakarításkor karácsonyi díszeket találhattok, amelyeket a városban leadhattok. Egy külön kijelző mutatja, hogy mennyi karácsonyi díszt, állatot és növényt adtak már le összesen a gazdák. Ha sikerül közösen elérni a célt, a gyűjtés végére az egész város új, téli külsőben fog pompázni!
Most pedig nincs más hátra, mint közösen megszépíteni a Farmerama téli birodalmát!
Jó szórakozást kíván,
A Farmerama csapata.
én is szoktam:-D
napi kb 15FA csak videóból
sziasztok
Sziasztok!
A GYIK-ból másoltam ki:
"Nem új receptekről van szó! Ha ezeket a rúnákat fejlesztitek, akkor az adott üzemben egy termék legyártásáért több pontot kaptok, ami az üzem fejlesztését gyorsítja meg."
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?