Farmerama játék (beszélgetés)
aranyhaj 259-füzér 155
a füzér jól le van maradva, lehet h azért mert oda nem dobtam be az állatokat. nem tudom..... de 100 a különbség és ez azért elég sok szerintem.
az email címedre kapsz majd tesztet, de állitólag a tolunás adatlapodon is kellene lenni tesztnek
nekem még soha 1 toluna sem jött össze
Sziasztok!
Nagyon megköszönném,ha az ingyen FA-nak nyitnátok
egy topic-ot,mert itt már szinte másról sem lehet
olvasni.Köszönöm előre is!
A like-olós a kedvencem:)
nincsmailt is lehet napokig meghoszabbítani de akkor mostmár én is megadom a "rendes" emailcímemet. nme jön túl sok szemét oda nektek??
Nem jó helyen kerestél, amit mi csinálunk ott nincs próbaverzió (olyant nem szabad letölteni, bánkártyaszámot megadni, stb.). Amiket mi csinálunk az egyszerű véleményfelkérések, vagy videók, meg ez-az letöltések (pl. játék), vagy olyan is van ahol like-olni kell a facebookon az oldalt.
csak azokkal foglalkozz, ahol írja, hogy "free".
Sziasztok.
De hova is kell beszállitani a diszeket, hogy tp-t kapjak? Én akárhova szállitom, nem ad semmit..:-(
Sziasztok!
Arany a téma? Itt lázadás lesz. :-)
Más: első aratás után angyalhaj 208, lámpafüzér 140 :-( és mindjárt kész a gyertyás rész is a városban.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?