Farmerama játék (beszélgetés)
Na megyek jobb ha lepihenek!!!
Jó éjt nektek!!
nagyon köszönöm!
most már mindent értek! (illetve mindent nem, de gyorsan tanulok!)
menj be a postára és írj neki egy levelet utána add a barátlistádhoz.
Új üzenet-címzetthez a neve és elküldöd. Utána a kimenő levélnél rákattintasz és a kisbabaikonoknál a barátlistádhoz adod. utána már simán tudsz neki küldeni bármit.
Sziasztok! Újra itt!
A kérdésemre bárki válaszolhat! :-)
Azt szeretném tudni, hogyan lehet olyan embernek bármit ajándékba küldeni bármit is, aki nem a szomszédom. (meglepném az uram-almalekvárral, de nem vagyunk szomszédok)
igen leszek, kérdezz csak..
de más is szívesen válaszol, ha éppen nem lennék itt
Köszönöm! Leszel még fórumon később?
Jönnek anyósék, így egy órára le kell lépnem. Aztán kérdeznék még.
én holnap küldöm neked a töklekvárokat, de ne küldj semmit nekem érte, köszönöm nem kérek:-)
nem azért küldöm..inkább használd fel hasznosan valamire
szia! Írtam a farmra. (kisseger a gazdanevem) de nem sikerült elküldenem a lekvárt. Hogy kell?
Leírnád privibe a farmon?
Sziasztok.
Ha kell, tudok küldeni én neked töklekit, cserébe nem kérek semmit, max. egy almalekvárt.Ha megegyeztünk irj a farmomra: vajdakriszt00
hát 57-es szinten vagyok, nincs bahamám, (így az eventből sem tudok 6 feladatot megcsinálni). 1. szintes a főzőm, és ha nagyobb lenne sem tudnék töklekit csinálni, mert az eventben nem jutottam el a receptig. :-((
na jó nem panaszkodom így jan. 1-én! Legyen nagyon szép évetek!
Sziasztok! Millákról beszélgettek. hogyan??? Mármint számomra elég elképzelhezezlen, hogy 30e fölé menjek, nemhogy millákban gondolkozzam. Mi a titkotok emberek? :-)
Még egy hülye répás almás csatnit sem tudok megvenni. :-(
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?