Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Én elrendeztem saját farmokon belül a cseréket, most nincs időm a csereajánlatokat olvasni napokig. :-))) Azért gömböt adó karácsonyfát szeretnék ha lenne valakinek. :-))
Kenguruja nincs valakinek? Kellene egy, a csereajánlatot megbeszéljük priviben, ha lehet, mert hátha itt is elszabadul a pokol. :-)
Szentjánosbogár ólat és gömböt adó karácsonyfát keresek.
Adok barkácsólat, többféle is van.
Sziasztok!!!!
Szűkségem lenne:Szentjancsi ólra
Pillangó röptetö
Bagoly ól
Mormota olra
Barkácsolt olat tudnék érte adni bármilyent,, vagy bájitalfát,vagy Gesztenyefát vagy van denevérbalangom meg sok minden még.....
Privát üziben várom az ajánlatokat:)
Előre is Köszönöm
Jé!!!!
Most olvasom Tőled! Ma lehet cserélgetni, küldeni is lehet bármit egymásnak?????
Sziasztok!:-)
Teljesen legális a több farm!
Nekem ahány van, annyi féle a piac. Az egyiken csak nyugatiakat találni, a másikon pedig akár távol keleti írásokkal is lehet találkozni.
Sziasztok!
01-es piacú farmot keresek,cserébe tudok küldeni 08,22,18,32,24,15-ös farmokat.
Köszi előre is!
Sziasztok!
Hogyan tudok jelenteni vkit a supportnak?
sziasztok. azon gondolkodtam, hogy vajon nem e "illegális" az, hogy ugyanazon a piacon van 2 farmom és piacon átküldöm magamnak... engem dobtak már ki online játékoldalról azért, mert "multiztam", ami azt jelentette h látták, hogy 2 regisztrációm van ugyanarról az IP-cimről... a poén hogy a bátyámé volt a másik, de nem is fontos... szóval szerintetek nem rizikós?
egyébként ha valaki lenne olyan jószivű, én bármilyen ajándékot (Hangahuang nevü farmomra) elfogadnék amit nem lehet megvenni,csak megnyerni, sajnos nagyon peches vagyok :(
továbbá, még mindig keresek szomszédokat Christai nevü farmomra :) van még hely. és rendszeresen játszom, már zöldike lettem tegnap óta :)
Jó reggelt mindenkinek!
Bár tudom, hogy ma már a csere-bere a téma, de azért felvetném, hogy még mindíg keresek 40-es piacon lévő farmot. Cserébe szívesen adok, 25-ös,04-es,32-es piacosokat. És természetesen más csere is érdekel. :)
Legyen nagyon szép, cserélgetős napotok! ;)
39-es piacon lévő farmot szívesen elajándékozok, fapados, piros, 15-ös szintű
az első befutó viheti (szerda este tudok válaszolni)
igen , téged is..:))))) a vattabarikról mindig eszembe jutsz.....
én arnybaris birkanyítót, szerelmesüszős tehenészetet , aranytyúkos tojástojót keresek,.....:D
8-as farm!
Köszike, mik nincsenek? Ezt nekem eddig miért nem mondta senki?
:-)
Azért az én nevemet sem nehezebb megtalálni a búzák között...
Szia! Belépsz a piacra választod az aranylevelet lesz ott egy gazda aki 88,88-ért árul, SwissFarmerX és itt egy szám ez a piacod száma.
(Így talán könnyebb lesz)
üdv fatbird
Köszönöm :) xl-est kérsz vagy simát?
Holnap este jövök :) Vedd fenyegetésnek!!!
Sziasztok!
Esetleg ha valakinek van olyan farmja, amit már nem szeretne használni, ÉS egy piacon van az én ő farmommal, azt szívesen átveszem, akár az ajándékozós napon ajándékot is választhat érte.
A farmom neve: kollarg
Búzát árulok 4,97 CSP-ért...
Ha érdekel valakit szóljon PM, szívesen adok érte tojásfát, karácsonyfát, bármilyen ólat, ólfejlesztést, XXL fát, stb...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?