Farmerama játék (beszélgetés)
Kókuszkugkóf!!!!
Köszönöm! Sikerült!!!
Sziasztok!
Én az esélytelenek nyugalmával várom az event végét.Két kaput kinyitottam, a szupertáposat, meg a tp-set, és még belefér a szupertrágyás, de a többi nem igen fog összejönni...Megelégszem ennyivel.:)
Viszont vettem 100 cspért 1500 db szamártápot, már megint belementem egy kétes kimenetelű üzletbe...:)pfff...:)
1 feladat még vissza van a 4-ből.
Az ötödik nem biztos, hogy meglesz :(
Sziasztok!
Hogy álltok az eventtel?
Én rózsával vagyok nagyon lemaradva. Egész nap azt termelek, mégsem gyűlik elég gyorsan.
Kölni szinte már teljesen megvan minden feladathoz, de rózsa....
:-) mindenesetre a felvásárlás megfontolandó, bár én most legatyásodtam
nektek mekkora rózsaállományotok van amúgy?
ja értem a dilemmád :-)
én elsőre úgy értettem, hogy 168 óránként lehet beváltani a 18 kengurut az aranyért (mint pl a csillagot adó réni), de ha gazdaköri lesz, akkor borul ez az elmélet :-)
gazdaköri????
akkor csak azok tudják bedobálni akik már legalább 1 éve játszanak.. hiába lehet már eljutni 70e szintre pillanatok alatt , attól a pajta még üres nekik... nincs több száz mandula stb... vagy a kicsik pl a kengurut és a mókust tudják majd teljesíteni....
hát én nem is tudom,...
a rózsát bedobnám , de semmi többet..168 kenguru 1FA...de lesz aki bedobja...,
Nem tudom,mert vki azt írja h gazdaköri lesz,bemásolom ha nem gond,ez nem az én fejemből pattant ki,fórumos írás:
1. kell 600 ginko kapunk 2 szupertáp,1200csp
2. kell 650 magnólia kapunk 1500csp,2szupertrágya
3. kell 850 mangó kapunk2800csp,2300tp
4. kell 1750 mandula kapunk 2850csp,2600tp
5. kell 2200rózsa kapunk 2órára arató,vető,állatgondozó
6. kell 18 kenguru 168 óra alatt, kapunk 1 FA 1500tp
7. kell 20 mókus 168 óra alatt kapunk 1600csp 2 órára 10% tp tábla
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?