Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok! Csak nekem tűnik úgy, hogy a Bahama szintlépéseknél egyre kevesebb TP kell?
Lehet, elnéztem valamit, de mintha hamarabb megtelne az a kis csík...
Na végre,azt hittem sose jön el az a nap amikor kitehetem a licsi fákat! Soha jobbkor nem adhatták volna ezt a kódot! 148200 Tp-ét kaptam +szintet is léptem!
Remélem nem csak én örülök!
Sziasztok!
A kód: ISURVIVED
Érvényes:
2013.07.05. Várhatóan 15:00-tól, 2013.07.08. Várhatóan 23:59-ig
Amit ad:
10 Aranybanánt
1300 Bahama TP X a szinted
48 órára az összes munkás (nem kupon, azonnal aktiválódik)
A kód élő, beváltható!
Az enyém is. Aztán pár millióért bekajáltam, így mindjárt 122. lesz.
Ez van. Tudjuk jól hogy copatnak. De próbálok, így-úgy törleszteni. :)
Lehet pontatlanul fogalmaztam tegnap, elnézést mindenkitől.
Tehát a régi Bahamán a 24.szinten voltam.
Utána jött az újítás és először az újnál 11-es lettem, ott könnyű volt szintet lépni mesterségek völgyi termékekkel: lángos, csokis palacsinta, piros bólé és ananászos turmix. Így szereztem aranybanánt könnyen.
És tegnap délutánra rakott be az új rendszerben a 111-es szintre.
No ez érdekes.
Nekem már régen van kamkvat fám, most is kinn van a területemen. És engem csak a 109-es szintre rakott a rendszer, tehát visszább, mint téged, és mégis van fám. Akkor most hogy is van ez?
Segítséget kérnék, vagy inkább közvéleményt kutatok :)
Napóra, teleszkóp, vb-léghajó...
Milyen értéket képviselnek szerintetek?
Melyiket adnátok xxl őszibarackért? Melyiket adnátok xxl tojás+xxl berkenye+xxl só+hódgyerekért pl? Melyikért kérnétek rózsa kacsaólat?
Nem tudom felmérni igazán, minek milyen értéke van :/
Amerikai függetlenség napja
Adj' Isten Gazda!
Július 4-én a Farmerama állataid az amerikai Függetlenség napját ünneplik. Ez a tökéletes alkalom, hogy egy napot a természet lágy ölén tölts a családoddal és a barátaiddal! Az állataid a nagy nap alkalmából egy óriási pikniket szerveznek – csakhogy nem találják a piknikkosarakat.
Segítesz nekik megkeresni? Betakarításkor biztos találsz jó párat! Emellett nem árt a különleges eventnövényt is megtermesztened, a színes forgókat, mert ezek learatásánál is biztosan felbukkannak a piknikkosarak!
Ha mindez sikerült, akkor kezdődhet a móka: játssz az állatokkal baseballt, egyetek mézédes görögdinnyét, élvezzétek a pikniket és a nap betetőzéseként lőjetek fel hatalmas tűzijátékot!
Az event várható időtartama:
Kezdés: 2013.07.04. (csütörtök) 14:00
Befejezés: 2013.07.09. (kedd) 14:00
Szia!
Igen ezt tudom, de Ő azt írta 11-es szinten volt, majd lépett 5 szintet és a 111-es szinten lett! Tehát a 16-ról nem lehet 111-re lépni, szerintem!Igazam van, van nem jól értettem valamit?
Vajon lesz ma event, mert aratnom kéne, este hosszúkat ültettem, feleslegesen nem várnék?!
Sziasztok!
Banánt csak szintlépéssel lehet szerezni? Mert ez így elég gázos
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?